Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijetili su

Nives Celzijus se fotkala u badiću, a pratitelji su zbog jednog detalja uvjereni da je smršavjela

10.04.2021.
u 20:00

Čini se kako je Celzijus skinula i pokoji kilogram od kad je posljednji put odjenula isti kupaći kostim, jer su joj gačice bile malo široke, a to su primijetili i pratitelji.

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus gotovo svakodnevno objavljuje fotografije s odmora u Opatiji, a ovaj put je objavila sliku na kojoj je u badiću. Nives se fotkala pokraj bazena u minijaturnom kupaćem kostimu u boji bakra. 

Čini se kako je Celzijus skinula i pokoji kilogram od kad je posljednji put odjenula isti kupaći kostim, jer su joj gačice bile malo široke, a to su primijetili i pratitelji. 

 

"Gaćice su ti malo široke, ili si smršavjela?" pitali su je, no Nives nije imala vremena odgovarati na komentare. 

- Ne znam kako je kod vas, ali u Opatiji je svakako Celzij više - napisala je samo kratko uz objavu pjevačica i spisateljica. 
Inače, Nives je u Opatiji u društvu Kćeri Tiashe i sestre Matee Zeljković. 

Nives je snimila brojne kadrove u hotelu, pokazala je kako izgleda prije spavanja, a dan kasnije i doručak. Za vrijeme doručka pila je kavu, a pratiteljima je pokazala kako je njezina Nives je u odličnim odnosima sa sestrom koju često vodi na putovanja. Mate je s njom prošle godine bila i na moru gdje su se družile i pozirale zajedno, a mlađa sestra je za kratki izlazak iz kuće posudila odjeću iz pjevačičinog ormara, koja joj je odlično pristajala. 

Celzijus se trenutačno priprema za novu sezonu showa 'Tvoje lice zvuči poznato' u kojem je jedna od članova žirija, a svakodnevno na Instagramu objavljuje zavodljive fotke koje dobivaju gomile lajkova i komplimenata. 

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stipan56
21:18 10.04.2021.

smršavjela ??!!!!

JO
Jose Oklahoma
00:28 11.04.2021.

Godine polako čine svoje. Sve više je babasta i za 5 godina imat ćemo novu pretilu Badrićku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije