Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Pratiteljicu je zbog nove fotke zanimalo je li Nataša Janjić opet trudna, a ona joj brzo iskreno odgovorila

Foto: Instagram screenshot
1/12
10.04.2021.
u 12:10

Ovaj put je objavila fotografiju koja je nastala za vrijeme šetnje u Istri, te ubrzo dobila brojne lajkove i komentare. Jednu pratiteljicu, nakon što je Janjić objavila fotku, zanimalo je li hrvatska glumica ponovno trudna.

Glumica Nataša Janjić aktivna je na društvenim mrežama, često objavljuje fotke iz privatnog života, a i svoje modne kombinacije. Ovaj put je objavila fotografiju koja je nastala za vrijeme šetnje u Istri, te ubrzo dobila brojne lajkove i komentare. 

Jednu pratiteljicu, nakon što je Janjić objavila fotku, zanimalo je li hrvatska glumica ponovno trudna. 

 

"Opet si trudna?" ptala ju je, a Janjić je odmah odgovorila.

"Debela. Dvoje mi je dosta, hvala", stoji u odgovoru. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 Inače, Nataša na svom Instagram profilu objavljuje lijepe obiteljske trenutke, ali i one manje idilične trenutke s kojima se svaka mama suočila jednom. 

"Do grla sam u djeci! Znate ono kad maštate o dvoje preslatke dječice pa se sudarite s onim danima kada jednostavno mislite da vam ne ide? Treći tjedan vrtića, druga virozica za redom i ponovo smo kod kuće. I ova malena koja još samostalno ne sjedi, još ne hoda, tek puže i voli po rukama. Oba pelenaša. I kraj dana... odbrojavamo sitno do spavanja. Ovo je moj život. Ovo je moja poza i uloga. Bez filtera. (I crtići pred timeout da prebrodimo krizu koje krene već od 18:30 ) Da vas čujem, savršene mame, tajne na sunce!" napisala je glumica jučer na svom Instagramu i objavila fotografiju sa sinom Tonijem i kćeri Kajom.

Bivša HRT-ova voditeljica Nevena Rendeli pozdravila ju je u komentarima i rekla kako je pozdravlja dok joj njezine tri curice sjede u krilu, a kolegica Anja Šovagović Nataši je poručila: "Draga Nataša, najvažniji i najstresniji događaji su iza Tebe (porodi i neizvjesnost hoće li sve biti u redu)... Bog ti je podario blagoslov zdrave i lijepe djece... ispred Tebe su neizrecivo divni dani uživanja u svakom trenutku njihovog odrastanja. Prebrzo će proći sve ove neizvjesnosti i brige, a zauvijek će biti ljubav, velika kao nebo. Blesavo je reći: uživaj, ali jedino što Ti mogu reći je upravo to: uživaj, Ti si jedna hrabra i dobra majka i nema te sile kojoj ne možeš stati na kraj."

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

Komentara 1

NE
nebitnoime
12:30 10.04.2021.

Najbolji su mi ovi "oglasila se" članci, udarne vijesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije