Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bilo je problema

Ništa od svadbe! Marijana iz 'Ljubav je na selu' ipak nije našla pravog, otkrila razloge prekida

Foto: RTL
1/7
11.05.2020.
u 12:00

Ipak, čini se da u toj vezi nije bila sretna što je i potvrdila rekavši kako je shvatila da njezin bivši zaručnik Igor nije prava osoba za nju.

Kandidatkinja showa ''Ljubav je na selu'' Marijana Černelić otkrila je kako ipak neće stati pred oltar. Marijana koja je privukla pažnju u 12. sezoni u kojoj se već u prvim epizodama ljubila s Hakijom Špagom, u realityju nije pronašla ljubav, no poslije se pohvalila da je našla srodnu dušu. Ipak, čini se da u toj vezi nije bila sretna, što je i potvrdila rekavši kako je shvatila da njezin bivši zaručnik Igor nije prava osoba za nju. 

"Tijekom vremena koje smo proveli zajedno, shvatila sam da on nije osoba za mene. Postoji više razloga, navest ću samo nekoliko jer zog tuđe privatnosti ne želim otkrivati neke stvari. Najbitniji razlozi su: ne volim posesivnost i opsesivnost, ne volim biti zagušena. Imam 30 godina i dovoljno sam prošla tragedija u svom životu, tako da sam naučila kako se na vrijeme maknuti i od partnera i od prijatelja kada nešto ne valja", ispričala je Marijana za RTL i dodala: 

1/7

"Ne mogu reći, pomogao mi je u nekim stvarima, ali jednostavno ne mogu biti s osobom čiji je maksimum moj minimum. Naravno, ako ja vidim da to ne vodi u dobrom smjeru, bolje je raskinuti i otići nego da se dogode problemi koji mi nisu potrebni, jer ja u svojem životu sada imam važnije prioritete i ciljeve, a na prvom mjestu su mi djeca pa posao. Kad sve zbrojim i stavim fokus na sve to, smatram da sam donijela dobru odluku", zaključila je bivša kandidatkinja showa. 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
Marinko2
19:07 11.05.2020.

Prioriteti: prvo DJECA pa POSAO! Nastavite tako svaka cast

PI
Piksy
22:12 11.05.2020.

Ne brukaj se vise s tim vezama i vezicama i posveti se toj djecici

WE
west66
14:24 12.05.2020.

posao, djeca I skolovanje.....na tome se trebas fokusirati......ženidbe ti kao.sto vidis ne idu, jer trebas prvo poraditi na spektru vlastitih kvaliteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije