Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li vi odgovore?

Nije se nadao ovome! Imao je pola minute za samo jedan odgovor, no ova pitanja Krešo jednostavno nije znao

Foto: Screenshot HRT
1/4
02.04.2021.
u 19:31

Krešo je priznao da su mu presudili Reagan i lipanj, ali i twister, no ipak je izrazio zadovoljstvo što je ekipa uzela novac.

Večerašnja Potjera bila je dosta napeta. Mario, Sven i Luka uspjeli su pobjeći lovcu s 12 koraka prednosti i time osvojiti iznos od 77.000kn. Iako se činilo kako im je večerašnji lovac - Krešimir Sučević Međeral za petama te da za ekipu ipak nema šanse, posljednja pitanja vratila su Krešu dosta unatrag, čemu se ni on nije nadao. 

"Trojica ste. OK. Bit će prilike da me vratite", rekao je Krešo nakon završne potjere ekipe u koju su krenuli s tri koraka prednosti i točno odgovorili na 9 pitanja, čime su dobili 12 koraka pred lovcem. 

Foto: Screenshot HRT

Krešo je svoju prvu minutu odlično iskoristio i točno odgovorio na čak 8 odgovora i baš kada se sve činilo gotovim - jer mu je ostalo samo četiri odgovora i za to cijela minuta, ulaskom u drugu minutu stvari su se zakomplicirale. 

Deveto pitanje, i prvo koje mu je donijelo lošu sreću bilo je: "Koje čestice u krvi prenose lipide između raznih dijelova tijela?". Odgovor nije znao ni Krešo, ali ni ekipa koja je pokušala s leukocitima i enzimima. Odgovor je bio: lipoproteini. Iduća tri pitanja s lakoćom je odgovorio i imao je čak pola minute za samo jedan odgovor, no ekipa ga je tu krenula hvatati. 

"Koji je budući predsjednik odigrao glavnu ulogu u komediji 'Bonzo mora u krevet'?", pitanje je koje lovac nije znao, a ekipa je, te ga je tako vratila na 10 odgovora od 12, odgovorom: Ronald Reagan. 

Sljedeće je bilo: "U kojem su mjesecu i Napoleon i Hitler krenuli u pohod na Rusiju?", a Krešo je odgovorio: 12. Odgovor, naravno, nije bio točan te ga je ekipa ponovno uhvatila kada je točno odgovorila: u lipnju. Točnije, 22.lipnja. Time je došao na 9 odgovora od 12 i samo 16 sec. 

"E sad sam si zakomplicirao", komentirao je odmah Krešo. Iduće je odmah znao, no ono poslije zadalo mu je nove probleme.

"Koji se ples pleše uz prvi veliki hit Chubbyja Checkera?", pitanje je koje nije znao te krivo odgovorio: limbo. Ekipa je pogodila s twisterom i vratila ga korak unatrag, na 9 od 12, za koje je imao samo 8sec sada.

"Teško, ne, ne", odmah je komentirao lovac. Iduće pitanje je bilo vezano za matematiku i 16. slovo grčkog alfabeta, što je "Pi" i to je pitanje znao, no za mogućnost idućeg odgovora ipak mu je ponestalo vremena.

"Nisam se nadao da ćemo proći, ali bilo je super. Svaka čast lovcu na borbi", komentirao je Mario.

Krešo je priznao da su mu presudili Reagan i lipanj, ali i twister, no ipak je izrazio zadovoljstvo što je ekipa uzela novac. 

VIDEO>> Mojmira Pastorčić: Moram naći dobro mjesto za moju Ružu

Komentara 31

Avatar Asterix
Asterix
21:11 02.04.2021.

U najmanju ruku je neobično da nije znao odgovore za napad na Rusiju i predsjednika glumca Reagana.

SN
sasa.novak.58
23:20 02.04.2021.

Kakav je to ples "Twister"?

SE
Serdar222
04:37 03.04.2021.

Nije ples twister već twist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije