Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Nije se nadao ovome! Imao je pola minute za samo jedan odgovor, no ova pitanja Krešo jednostavno nije znao

Krešo je priznao da su mu presudili Reagan i lipanj, ali i twister, no ipak je izrazio zadovoljstvo što je ekipa uzela novac.
02. travnja 2021. u 19:31 32 komentara 35410 prikaza
Foto: Screenshot HRT
Pogledajte galeriju 1/4

Večerašnja Potjera bila je dosta napeta. Mario, Sven i Luka uspjeli su pobjeći lovcu s 12 koraka prednosti i time osvojiti iznos od 77.000kn. Iako se činilo kako im je večerašnji lovac - Krešimir Sučević Međeral za petama te da za ekipu ipak nema šanse, posljednja pitanja vratila su Krešu dosta unatrag, čemu se ni on nije nadao. 

"Trojica ste. OK. Bit će prilike da me vratite", rekao je Krešo nakon završne potjere ekipe u koju su krenuli s tri koraka prednosti i točno odgovorili na 9 pitanja, čime su dobili 12 koraka pred lovcem. 

 | Autor : Screenshot HRT Foto: Screenshot HRT

Krešo je svoju prvu minutu odlično iskoristio i točno odgovorio na čak 8 odgovora i baš kada se sve činilo gotovim - jer mu je ostalo samo četiri odgovora i za to cijela minuta, ulaskom u drugu minutu stvari su se zakomplicirale. 

Deveto pitanje, i prvo koje mu je donijelo lošu sreću bilo je: "Koje čestice u krvi prenose lipide između raznih dijelova tijela?". Odgovor nije znao ni Krešo, ali ni ekipa koja je pokušala s leukocitima i enzimima. Odgovor je bio: lipoproteini. Iduća tri pitanja s lakoćom je odgovorio i imao je čak pola minute za samo jedan odgovor, no ekipa ga je tu krenula hvatati. 

"Koji je budući predsjednik odigrao glavnu ulogu u komediji 'Bonzo mora u krevet'?", pitanje je koje lovac nije znao, a ekipa je, te ga je tako vratila na 10 odgovora od 12, odgovorom: Ronald Reagan. 

Sljedeće je bilo: "U kojem su mjesecu i Napoleon i Hitler krenuli u pohod na Rusiju?", a Krešo je odgovorio: 12. Odgovor, naravno, nije bio točan te ga je ekipa ponovno uhvatila kada je točno odgovorila: u lipnju. Točnije, 22.lipnja. Time je došao na 9 odgovora od 12 i samo 16 sec. 

"E sad sam si zakomplicirao", komentirao je odmah Krešo. Iduće je odmah znao, no ono poslije zadalo mu je nove probleme.

"Koji se ples pleše uz prvi veliki hit Chubbyja Checkera?", pitanje je koje nije znao te krivo odgovorio: limbo. Ekipa je pogodila s twisterom i vratila ga korak unatrag, na 9 od 12, za koje je imao samo 8sec sada.

"Teško, ne, ne", odmah je komentirao lovac. Iduće pitanje je bilo vezano za matematiku i 16. slovo grčkog alfabeta, što je "Pi" i to je pitanje znao, no za mogućnost idućeg odgovora ipak mu je ponestalo vremena.

"Nisam se nadao da ćemo proći, ali bilo je super. Svaka čast lovcu na borbi", komentirao je Mario.

Krešo je priznao da su mu presudili Reagan i lipanj, ali i twister, no ipak je izrazio zadovoljstvo što je ekipa uzela novac. 

VIDEO>> Mojmira Pastorčić: Moram naći dobro mjesto za moju Ružu

BIVŠI LJUBAVNICI Goran poslao znakovitu poruku: 'Kad je pukla bomba, krenuo sam putem sreće' Donna Vekić OSJEČKA TENISAČICA Donna Vekić pokazala prinovu u obitelji i raznježila pratitelje zbog sukoba s ravnateljicom Odbačena prijava protiv Severine, odvjetnica tvrdi: 'Nije postojala sumnja da bi to kazneno djelo i napravila'
Mons. Mate Uzinić
MONS. UZINIĆ NA FACEBOOKU
'Žao mi je ako sam razočarao neke vjernike'
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“