Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSJEČKA TENISAČICA

Donna Vekić pokazala prinovu u obitelji i raznježila pratitelje

Donna Vekić
Foto: instagram.com/donnavekic
1/14
02.04.2021.
u 16:18

- Bok Mali, ovdje tvoja teta. Ja ću te čuvati dok mama bude igrala mečeve, napisala je švicarska tenisačica Belinda Benčić.  Inače, Donna je prije malog imala  psa Hicka, pasmine Parson Russell terijer.

Osječka tenisačica Donna Vekić na Instagramu se pohvalila novim ljubimcem, smeđom pudlicom koju je nazvala Mali. 
- Dobrodošao, Mali, napisala je Donna pokraj fotografije i raznježila pratitelje. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Bok Mali, ovdje tvoja teta. Ja ću te čuvati dok mama bude igrala mečeve, napisala je švicarska tenisačica Belinda Benčić.  Inače, Donna je prije malog imala  psa Hicka, pasmine Parson Russell terijer. 

- Vrlo je živahan, nešto slično kao i ja. Zato se tako dobro slažemo. Što se tiče imena, nekako u isto vrijeme teta Iva je trebala kupiti psa i nazvati ga Hick, što se meni jako svidjelo. Kako je prošlo vrijeme, a ona nije kupila psa, ja sam joj 'ukrala' ime', ispričala je tada za Glas Slavonije. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Jedino mi je obitelj iznad tenisa, ona je uvijek na prvom mjestu, otvoreno  je u podcastu Ane Radišić priznala 24-godišnja Osječanka koja je od 12. godine trenirala u Londonu i od tada 80 posto vremena provede na putu. Bez roditelja, kaže, ne bi uspjela, a tata joj je i danas menadžer i kako Donna kaže: „On zna što ja želim, čak i onda kada ja ne znam što želim“.

Arija Rizvić i Marko Kutlić: 'Nastavili smo suradnju nakon showa 'Zvijezde pjevaju'

 

Ključne riječi

Komentara 1

TR
truba1111
10:30 03.04.2021.

To je veliki napredak u natalitetu hrvata,zalim novinara u sto je potrosio vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije