Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI LJUBAVNICI

Goran poslao znakovitu poruku: 'Kad je pukla bomba, krenuo sam putem sreće'

Foto: Instagram
1/7
02.04.2021.
u 17:29

Goran je na Instagramu odgovarao na pitanja fanova, a iako su mnogi očekivali pitanja o Hani, odgovarao je većinom na pitanja o novoj djevojci.

Ljubav Gorana Jurenca i Hane Rodić je završila, a Gospodin Savršeni svakog dana na društvenim mrežama pokazuje koliko voli svoju novu djevojku Claudiu Luciu Pioch, s kojom živi u Londonu. 

Goran je na Instagramu odgovarao na pitanja fanova, a iako su mnogi očekivali pitanja o Hani, odgovarao je većinom na pitanja o novoj djevojci.

- Uživamo u svakom trenutku. Veselimo se uskršnjim praznicima i zajedničkim doživljajima. Ne znam hoće li naša ljubav potrajati, ali vidjet ćemo s vremenom. Ne obaziremo se na komentare i zahvalni smo na svemu što imamo. Ušao bih ponovno u reality, ali ako ne bi imao veze s dejtovima, rekao je Jurenec i dodao kako je sretan s Poljakinjom. No, dodao je i nešto što bi moglo imati veze s Hanom. 

- Nakon što je bomba pukla, znao sam da ću konačno krenuti putem koji će me učiniti sretnim. Radujem se našoj budućnosti i imamo iste planove. Sve ćete vidjeti uskoro, rekao je Jurenec, a a na još jedno spominjanje Hane dodao je da je za njega tema završena. 

 

Podsjetimo, Hana je nedavno za Večernji list ispričala više o okolnostima prekida. "Smiješan je. Kako išta vjerovati osobi koja je vodila dvostruki život toliko dugo i onda se još pohvalio time na društvenim mrežama i pokušao ocrniti mene kako bi dobio sažaljenje javnosti. Ja sam neovisna žena", tvrdi Rodić te o spornom stanu otkriva: "Goran i ja imali smo dogovor da on plati stan dok ja ne dođem k njemu u London, no kako se i on vratio u Berlin, ja sam trenutačno u stanu koji iznajmljuje moja agencija gdje sam u suvlasništvu te sam i direktorica marketinga". Iako je Jurenec u dugačkoj objavi na Instagramu kazao da se on u London preselio nakon Božića i da je tamo započeo život s bivšom djevojkom Claudijom, Hana kaže da je za nju doznala tek prošlog četvrtka. 

"Za njegovu vezu s Claudijom doznala sam 25. ožujka kad sam vidjela njezine storyje na Instagramu i da je bila u stanu. Pitala sam ga tko je ta djevojka, no on mi je prvo tvrdio da je ne poznaje. Nisam je nikada srela i nadam se da i neću", kaže Rodić koja nam dalje otkriva kada je primijetila da stvari između njih više ne funkcioniraju. "Shvatila sam da se on počeo drukčije ponašati prema meni kada sam se doselila u Berlin, ali tada je i počela pandemija tako da nisam sumnjala na ljubavnicu. Iako nam se odnos jako popravio u studenome i prosincu prošle godine i moram priznati da smo se jako lijepo slagali dok nisam otišla u Zagreb", priznaje Zagrepčanka.

Natali Dizdar: Nedostaje mi sloboda i samostalnost života

 

Ključne riječi

Komentara 1

NY
Nyc1
19:01 02.04.2021.

Tip kao brico iz provincije s ukusom za šarano ćubaste sponzoruše , a čak prate ga i "fanovi" !!! Ova druga je čista preslika prve . Sve skupa jeftini cirkus !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije