Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porin u Biogradu

Neni Belanu tri Porina, a Ivana Kindl osvojila svoj prvi kipić

porin
igor kralj/pixsell
15.05.2010.
u 03:14

Neno Belan i Fiumensi osvojio je Porina za najbolji album godine, najbolji rock album i najbolju izvedbu grupe s vokalom

BIOGRAD - Nakon 17. dodjele diskografske nagrade Porin održane u Šibeniku, sinoć su i u Biogradu podijeljene crveno-crni kipići.

Najviše Porina osvojio je Neno Belan i Fiumensi i to u kategoriji za najbolji album godine, najbolji rock album i najbolju izvedbu grupe s vokalom.

Ivana Kindl osvojila je svoj prvi kipić i to za najbolji album duhovne glazbe čiji je glazbeni producent njezin dečko Alen Križaj. 

Dva Porina došla su u ruke  Gabi Novak u kategoriji za  najbolji aranžman i najbolju produkciju.

TBF-ovci su slavili u kategoriji za najbolji video broj, Hladno pivo osvojili su Porina za najbolji video program, a The bambi molesters za najbolju instrumentalnu izvedbu. 

Najbolji album zabavne glazbe je "Kadenca" Tedija Spalata, a najbolji album klupske glazbe "Neću više jazz kantati" od Tamare Obrovac & Transhistria electric.

Iznenadila je Elizabeta Toplek, poznatija kao Teta Liza koja je s Antunom Horvatom - Tončekom preuzela Porina za najbolju folklornu pjesmu i najbolju izvedbu folklorne glazbe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije