Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Broji još sitno

Nedavno je otkrila sretne vijesti, a sad je pozirala bez šminke i s trbuščićem: 'Nije to tako strašno'

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/6
28.12.2019.
u 12:25

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard uskoro će se po prvi puta ostvariti u majčinskoj ulozi. Radost zbog prinove ne krije ni na društvenim mrežama na kojima se pohvalila 'kućnim izdanjem'.

Početkom studenog pjevačica i glumica Sementa Rajhard objavila je najslađe vijesti. Iako svoj privatni život nastoji čuvati podalje od medija nije se mogla suzdržati, a da se obožavateljima ne pohvali da će se uskoro ostvariti u majčinskoj ulozi.

- Nas troje. Tri srca kucaju zajedno zauvijek. Uskoro nam stiže princeza - objavila je tada Sementa koja uživa u trudnoći. Iako je bila neizostavno lice gotovo svih važnih evenata u posljednje vrijeme glamurozne izlaske zamijenila je ležernim kućnim izdanjem, a to joj, sudeći prema posljednjoj objavi, ne pada teško.

- Super su mi velike spavaćice. Nije to tako strašno...red carpet haljine zamijeniti spavaćicama L sizeom
Izlaske zamijeniti krevetom i trudničkim jastukom. Zijevanje od 20 i 15 h..... Sve to jaaaako brzo prolazi, a dolazi nešto najslađe:)))) Curke sve je to superiška Dajem i savjete: SLUŠAJ SAMO SEBE :)))) - poručila je Sementa uz fotografiju na kojoj pozira u spavaćici s preslatkim motivima francuskih buldoga.

Sementa prinovu očekuje s dugogodišnjim partnerom Vanjom Brundulom. - Vanja i ja si odgovaramo po ubrzanom tempu, imamo slične interese i volimo otići na koncerte, festivale ili u kino na film. Super mi je što on zna hendlati svoj i moj posao i razumije prirodu mog posla - otkrila je svojedobno Rajhard  koja je poznata po ulogama u seriji "Stella" i "Čista ljubav".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Ključne riječi

Komentara 1

IM
Immanuell
13:32 28.12.2019.

Sretno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije