Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetila se prošlosti

Neda Ukraden iskreno: Ostavila sam ga pred vjenčanje! Demolirao je cijeli hotel, muka mi je bila od njega

Neda Ukraden
Foto: CMC
1/15
07.10.2021.
u 16:53

Sada je otkrila da je jednom bila vrlo blizu novog braka. Zapravo, već je sve bilo dogovoreno, no pjevačica je jednostavno promijenila mišljenje.

Pjevačica Neda Ukraden (71) samo je jednom bila u braku, i to s redateljem Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine, a s kojim je dobila i kćer Jelenu.

No, iako je u bračnu luku uplovila samo jednom, pjevačica je više puta otkrila da prilika nije nedostajalo te da je imala dosta prosidbi, međutim nije im rekla 'da'. Sada je otkrila da je jednom bila vrlo blizu novog braka. Zapravo, već je sve bilo dogovoreno, no pjevačica je jednostavno promijenila mišljenje.

"Ostavila sam čovjeka pred samo vjenčanje! Taj muškarac bio je iz naših krajeva, ali je živio u Americi. Sve je bilo dogovoreno, a ja sam odjednom odlučila da ipak ne želim s njim pred oltar. Jednostavno, promijenila sam plan", rekla je pjevačica za Informer.

A kasnije kada je prekinula s njim, shvatila da je da joj je to bila najbolja moguća odluka.

"Bili smo zajedno jedno godinu dana i baš smo se voljeli. Sve je djelovalo savršeno dok ga nisam ostavila, a onda mi je pokazao pravo lice. Rastali smo se tako što je zbog mene demolirao cijeli hotel Hilton u Americi. Bio je strašno ljubomoran! Tada sam shvatila da žena mora dobro otvoriti oči kad se odluči udati. Ja sam prije toga bila u braku i to mi je bilo sasvim dovoljno", otkrila je. 

Već je nekoliko puta rekla kako se nakon prvog braka ne namjerava više udavati.

"Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najljepše godine. Dobili smo kćer Jelenu i ona je možda glavni razlog zašto nisam htjela ponovno pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da sam s nekim od koga mi je muka i tko mi stvara kiselinu u želucu", kazala je. 

VIDEO>>Severina odustala od showa na 'Dodikovoj telelviziji': Ne želim imati veze s osobom koja vrijeđa žene na najgori način

Ključne riječi

Komentara 22

PU
Pukovnik
18:24 07.10.2021.

To je došla izložba staroegipatski mumija u Hrvatsku?

Avatar Tata1208
Tata1208
17:07 07.10.2021.

Jel za danas ispunjena norma sa zapadnim turčinima i možemo se do kraja dana nadati nekom članku u normalnim ljudima, bez vaših trofaznih gena?

Avatar Mali Berica
Mali Berica
17:00 07.10.2021.

Srbija nas ne zanima već 30 godina i nikada više nas neće zanimati, najmanje što oni moraju napraviti je ispričati se za agresiju i zločine, moraju reći gdje su kosti naših nestalih, moraju platiti ratnu štetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije