Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije ih impresionirao

Gledatelji 'Večere za 5' složni u komentarima: Takvi kao Ivica prvo su 'sve super, sve pet', a kad okreneš leđa, izvrijeđaju te

Foto: RTL
1/10
07.10.2021.
u 11:00

Naime, neki su komentirali kako je nekulturan, dok su drugi komentirali kako im se ne sviđa njegov smisao za humor

U Večeri za 5 na selu šibenska se ekipa okupila kod domaćina Ante Pulića, koji im je pripremio tradicionalna jela i lokalne namirnice, a neki nisu imali pojma o tome što zapravo jedu. Ipak, i u ovoj Večeri ponašanjem se, prema komentarima gledatelja izdvajao. Naime, neki su komentirali kako je Ivica nekulturan, dok su drugi komentirali kako im se ne sviđa njegov smisao za humor. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ovaj Ivica tako je nekulturan", napisala je jedna gledateljica. 

Druga je dodala da joj se ne sviđa njegov smisao za humor

"Velika je razlika između normalne šale i bezobrazluka koji se pravda onim 'šalim se'. Šalim se pa te izvrijeđam na maksimum iza leđa." 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Još jedna gledateljica otkrila je kako misli da Ivica nije iskren prema drugim kandidatima.

"Sa svima dok je s njima u kadru, a kad nisu zajedno i kad okrenu leđa, odmah pljuje po ostalim kandidatima. Takvi tipovi su najgori. Sve super, sve pet, a kad okreneš leđa, izvrijeđa te na najjače." 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Iduća gledateljica napisala je kako misli da je Ivica nekulturan i bezobrazan. 

"Tip je jako nekulturan i bezobrazan. Gospon Ante super radi večeru i svaka mu čast i vrlo je korektan s ocjenama, čak i previše. Malo je onak' staromodniji, ali Bože mili, sve nas starost čeka..."

Nakon nje javila se i gledateljica koja je kazala kako joj je bilo neugodno slušati razgovore kandidata. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Meni je bilo neugodno slušati, bez obzira što je on mislio da je duhovit. Gospodin Ante je za sve njih profesor u svakom smislu. Kulturan, obrazovan, pristojan. Sve ono što neki od njih nisu." 

Podsjetimo, Ante je svoje goste dočekao u šibenskoj marini te im na brodu ponudio aperitiv uz kratku vožnju po šibenskom zaljevu.

„Dobro se to sjetio, da bude malo zanimljivo“, komentirala je Katarina, a Teu je vožnja brodom toliko dirnula da je skoro pustila suzu:

„Lijepo nas je iznenadio, nisam se davno vozila brodom, zadnji put sam se vozila s djedom i bakom…“ 
Nakon romantične vožnje i prekrasnog pogleda na Šibenik s mora, Ante je pozvao goste u svoj dom te im ondje poslužio večeru, a sve je započelo zanimljivim tradicionalnim predjelom – kuhani motar, jaja i šibenske kobasice – luganige. Motar i luganige nekima su bile nepoznanice, no svi su imali mišljenje o njihovu okusu.

„Ovo nisu prave luganige, ja sam odrasla na takvoj spizi i znam kakve trebaju biti. Luganige nikad nisam jela frigane, uvijek sam ih jela kuhane i po meni nisu imale okus po pravim luganigama“, komentirala je Tea, a Ivica je rekao: „Bilo mi je ekstra sve osim trave, bilo mi je previše trave…“, pritom misleći na motar. 

Za glavno jelo Ante je pripremio lignje na gulaš s bobom, što je bio spoj mora i kopna, kako je on to slikovito opisao. „Ekstra, top! Lignja dobra, nije tvrda i okus je dobar. Jedino ne volim bob, a ostalo mi je ekstra“, opet je pohvalio Ivica, dok Antoniji i Tei okus gulaša nije odgovarao jer je domaćin u njega stavio previše čili papričice.

„Osobno ne volim ljutu hranu i lignje mi nisu došle do izražaja“, rekla je Antonija, dok se Katarina ugodno iznenadila: „Nisam nikad kušala gulaš od lignji, super mi je to, volim probati nove stvari!“ Za desert je poslužena slastica od jagoda, koja je nekima bila odlična, a nekima prejednostavna. Kad je stigao red na ocjenjivanje, Katarina je Antinu večeru ocijenila devetkom jer joj je sve bilo super. Antonija i Tea su mu dale ocjenu 7 jer im je gulaš bio previše ljut, a Ivica mu je dao devetku: „Bio sam u dilemi kako ocijeniti večeru – s 9 ili 10, ali ne volim onu zelenu travu i to je presudilo. Ostalo je sve bilo na nivou.“

Tako je Ante zaradio 32 boda, što nije dovoljno da prijeđe u vodstvo. Hoće li Katarina nadmašiti njegovu i Antonijinu večeru – pogledajte u četvrtak u 20.15 sati na RTL-u!

VIDEO Incident na snimanju 'Večere za 5 na selu': Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

Komentara 6

Avatar Mladen_Podnar
Mladen_Podnar
15:37 07.10.2021.

Najkvalitetniji ljudi su Katarina i g.Ante.

DE
Demigodessnixie
21:16 07.10.2021.

Ne kuže gledatelji da je nama u Šibeniku to normalno

GO
goodbadugly
21:44 07.10.2021.

As ti gospe, a dalmatinci su,e.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije