Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari se nižu

Neda Ukraden (71) ponovno zaintrigirala obožavatelje izborom odjeće: Pozirala u uskoj haljini s prorezima

Foto: Instagram
1/11
26.11.2021.
u 16:15

Neda je ovog puta pozirala haljini koja ima nekoliko proreza i oduševila mnoge. Naime, odijenula je usku, srebrnu haljinu, koja ima duboki dekolte i još nekoliko izrezanih detalja.

 Pjevačica Neda Ukraden (71) ponovno je iznenadila pratitelje svojom besprijekornom linijom. Neda je ovog puta pozirala haljini koja ima nekoliko proreza i oduševila mnoge. Naime, odijenula je usku, srebrnu haljinu, koja ima duboki dekolte i još nekoliko izrezanih detalja. 

"Silvestrovo u srebrnom, kao da smo se dogovorile! Doček nove 2022. je već počeo!", napisala je Neda uz objavu. Fotku je lajkalo više od 7.000 pratitelja, a brzo su krenuli i komentari.

"Neda kao vino, zgodna i obrazovana dama. Uzor svim ženama" samo je jedan od njih. 

Pjevačici ovo nije prvi put da nosi ovu upečatljivu haljinu, pa je tako pokazala da i zvijezde mogu ponavljati odjevne kombinacije bez srama.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Pjevačica Neda Ukraden inače,  ne priča često o svom ljubavnom životu, ali  je gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otvoreno pričala kako je u jednoj ljubavnoj vezi skoro završila kao žrtva nasilja.

- Bilo je pokušaja da me udari, doduše, opravdavalo se to većom količinom alkohola. A što ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita taština. Osjetio se ugroženim, mislio je da pravim budalu od njega, da ga varam ili da gledam nekog drugog muškarca - rekla je pjevačica u emisiji. Kazala je kako opravdavanje partnera za takvo ponašanje nikada ne smije biti opcija.

- Nema opravdanja za takvo što! Kad se jednom počnete ispričavati i uvjeravati nekoga da to nije istina onda je gotovo, to je kraj samopouzdanja i kraj sretnog života. Vi ćete biti stalno krivi, osjetit ćete grižnju savjesti što niste došli ranije, što se niste javili da kasnite. Ma dajte, molim vas! Još najbolje da se opravdavam što mi je netko pomogao, kad sam došla i je li me netko pogledao - poručuje pjevačica.  

VIDEO Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar TvojUjko
TvojUjko
16:58 26.11.2021.

Horror

Avatar MK3
MK3
17:00 26.11.2021.

Da je Veljko Kadijević još živ, i on bi bio VL-ova "POP-ZVEZDA"...

SC
schwertransport
17:04 26.11.2021.

Neda kad se digne ujutro prvo šarafe mora zategnuti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije