Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijeg iz zagreba

Ne razmišlja o selidbi: Naš zgodni kuhar uhvaćen u šetnji i ćakuli na splitskoj rivi

Foto: Promo
1/10
02.10.2019.
u 23:45

Ivan Pažanin priznaje kako se ne može zamisliti da živi u metropoli

Nisam još razmišljao o selidbi u Zagreb, ali nikad se ne zna, svako vrijeme nosi svoje, no zasad mi je ovako jako dobro - priznaje Ivan Pažanin, jedan od članova žirija kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj'.

- Vodim restoran u Splitu, a televizijski dio odrađujem u Zagrebu. Ljeti sam u Dalmaciji, zimi u metropoli i vjerujem da je to ono što bi većina Hrvata voljela - priznao je Ivan, koji obožava splitske rituale i ne bi ih mijenjao nizašto pa tako svaki slobodan trenutak koristi za južne krajeve.

Foto: Arena Hospitality Group

Iako zbog posla Pažanin često mora svoj voljeni Split zamijeniti Zagrebom, kaže kako se dugoročno ne bi mogao zamisliti u metropoli.

- Meni je važno da je sunčano i da je more u blizini. Ćakula na rivi nikada se ne propušta, a naročito ako je večer prije igrao Hajduk, onda se zna o čemu se priča. Mislim da ta morska arija spašava - pojašnjava Pažanin.

Foto: Arena Hospitality Group

- Stvarno mi nije jasno kako je došlo do toga da su Dalmatinci lijeni, tko je to izmislio? Barem ja za sebe ne bih rekao da sam lijen. A temperamentan jesam, po tome sam tipičan Dalmatinac, ali se time i ponosim. Jednostavno, tako živim - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Dudo1
09:22 03.10.2019.

Šta je toliko ljepo da pišete naš zgodni kuhar, možda naočale?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije