Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala je 17 godina

Nataša Janjić otkrila nepoznati detalj: Ima jedna priča, malo tko je zna, izgubila se u vremenu

Foto: Instagram
1/8
22.12.2020.
u 21:20

Glumica se prisjetila svog prvog snimanja u spotu za naš poznati bend i prvog džeparca koji je zaradila.

Glumica Nataša Janjić podijelila je s jednu činjenicu o sebi koju malo tko zna, a riječ je o njenom prvom snimanju ikada i otkrila je o kakvom se točno angažmanu radilo.

- Ima jedna priča, malo tko je zna, izgubila se u vremenu... Bila sam maturantica i imala sam 17 godina kad su me pozvali da glumim u spotu Parnog Valjka za pjesmu "Zastave". Bio je to moj prvi zarađeni džeparac i velika čast. Klinka u spotu velikog benda. Bavila sam se amaterski glumom u Gradskom kazalištu mladih i ovo je bilo moje prvo snimanje ikad - napisala je glumica na svom Instagramu. Nedavno je sa suprugom Nenadom Medančićem proslavila drugu godišnjicu braka u kojem su dobili dvoje djece, sina Tonija i kći Kaju.

- U dvije godine pregazila su nas dva vlaka, ali na kraju dana, doslovno i figurativno, ostajemo nas dvoje. Da se na tvoje rame uvijek mogu osloniti i da uvijek bude onoga čemu se možemo zajedno smijati. Ostalo ćemo lako... Sretna nam dvogodišnjica braka, mužu i ljubavi! - napisala je nedavno na Instagramu čestitajući suprugu godišnjicu braka.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije