Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljepotice i genijalci

Nastavak svađe: Možda je ovo udarac ispod pojasa

Foto: Nova TV
1/12
03.04.2019.
u 23:32

Situacija u kući je i dalje napeta, a kandidatkinje su imale zadatak napraviti svog superjunaka, izmisliti njegovo ime, slogan, osmisliti psihološki profil i pozadinsku priču te na kraju sve to prezentirati pred stručnim žirijem

Nakon eliminacijskog kruga showa "Ljepotice i genijalci" u kuću su se ponovno vratili Luka i Adriana, dok su natjecanje napustili Ivan i Karla. Svađa je obilježila prošlu epizodu, a situacija u kući i dalje je napeta.

Ovoga puta kandidatkinje su morale napraviti svog superjunaka, izmisliti njegovo ime, slogan, osmisliti psihološki profil i pozadinsku priču te na kraju sve to prezentirati pred stručnim žirijem, kojeg su činili crtači stripova Fran Strukan, Josip Sršen i Jakov Novak. Kandidati su imali vizije onoga što žele predstaviti. „Nicol bi definitivno bila neka dobra junakinja“, kazao je Ronald za svoju partnericu. Ona, s druge strane, ne puca visoko već se bori za društvene ideale.

„Ne želim biti dobra. Malo za promjenu. Ja želim biti superjunakinja koja se bori protiv laži“, rekla je Nicol, aludirajući na svađu u prošloj epizodi. „Očito je da aludira na Enu i Marijana u cijeloj toj priči“, komentirao je Nino, dok Marijan kaže kako ne zna što bi rekao. „Možda je ovo udarac ispod pojasa“, zaključio je Marijan.

Sve su kandidatkinje imale zapažen nastup, ali stručni žiri ipak je donio odluku da je pobjednica izazova Anja koja se jako potrudila oko zadatka u kojem je njezina superjunakinja dobila ime Princess Agnes. „Jako mi je drago jer je to moje područje i našla sam se u ovome“, kratko je komentirala Anja nakon pobjede zbog koje je zadovoljan i njezin partner.

„Anja je razvalila, nismo uopće vježbali, sama je znala na sva pitanja odgovoriti“, dodao je Robert kojem je Anja kasnije napravila i šminku i novu frizuru. Osim malog makeovera u Anjinoj verziji, specijalnu preobrazbu u ovoj je epizodi 'Ljepotica i genijalaca' doživio Luka. Za svoj je izgled dobio izvrsne komentare.

„Dobro su ga sredili, obrijali su ga, malo su pramenove ofarbali. Dosta dobro izgleda“, komentirao je Nino, a i ostali su ga kandidati pohvalili. „Luka mi je bio jako lijep, on je najljepši od dečkiju“, izrazila je svoje mišljenje Petra. Njegova je partnerica oduševljena fizičkom transformacijom. „Predobar je! Odjeća je pun pogodak, baš onako kako sam ja zamislila. Sad super izgleda!“, dodala je Adriana.

U sljedećoj epizodi genijalci će imati poseban zadatak u kojem će stilizirati svoje partnerice prema popularnim hashtagovima kako bi stvorili pravu fotografiju koja će biti popularna na društvenim mrežama, a vidjet ćemo i koji par napušta natjecanje. 

Ključne riječi

Komentara 1

PO
poze
00:34 04.04.2019.

Google sada plaća $ 17000 do $ 22000 mjesečno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam sE ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam $ 20544 u mom prvom mjesecu od ovog posla. ------->>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije