Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preokret

Reporter progovorio o odlasku s Nove TV: 'Postoji jedna velika istina'

Foto: Nova TV screenshot
29.03.2019.
u 09:56

Nakon što je medijima odjeknula vijest o odlasku Šime Vičevića s Nove TV zadarski reporter i sam se oglasio o svemu.

Šime Vičević više nije dio informativne redakcije Nove TV. Nekoliko sati nakon što smo objavili da je zadarski reporter nakon osam godina napustio televiziju, o svemu se oglasio i sam Vičević. Kad smo ga jučer telefonski kontaktirali, tek nam je kratko kazao da je istina da odlazi s Nove TV, ali razloge svog odlaska zadržao je za sebe.

Nešto kasnije napuštanje Nove TV prokomentirao je i na svom Facebook profilu. – Dragi prijatelji, u životu postoji jedna velika istina prema kojoj sve ima svoj početak i svoj kraj. Ponekad jedna vrata moraš zatvoriti da bi mogao otvoriti druga. Nakon 8 godina provedenih na Novoj TV, odlučio sam okrenuti novu stranicu na svom profesionalnom putu. Novu TV napuštam iz razloga koje neću javno komentirati – započeo je Vičević koji se redakciji Nove TV pridružio 2011. godine i to nakon što je svoj profesionalan put započeo na lokalnoj televiziji Vox.

Foto: Facebook/RTL

– Uz dvije godine provedene na lokalnoj televiziji, iza mene je ukupno 10 televizijskih godina. Za mene je to neprocjenjivo životno bogatstvo. Uspjeh nikad nisam volio mjeriti u brojkama, ali činjenica je da su iza mene tisuće priloga i javljanja uživo, deseci tisuća prijeđenih kilometara, sati i sati provedeni u eteru. Je li sve što je sada iza mene bilo dobro? Mišljenje prepuštam Vama jer u jedno sam siguran – Vi ste najbolja publika na svijetu. Hvala na svakom mišljenju, komentaru, pohvali i kritici. Hvala Vam što ste me s one strane ekrana gotovo svaku večer puštali u Vaše dnevne boravke i što ste mi vjerovali. Bila mi je čast raditi s Vama i za Vas! Zbog svega toga, prisežem da ovo nije 'zbogom', nego 'doviđenja'. Vidimo se! – stoji u objavi zadarskog reportera koji se, čini se, ipak neće dugo odmarati jer, kako neslužbeno doznajemo, Vičević već na stolu ima nekoliko novih poslovnih ponuda koje tek treba razmotriti.

Pogledajte i gdje su danas i što rade bivše prve dame TV-a

 

Ključne riječi

Komentara 44

LI
LizaLimenni
10:43 29.03.2019.

Vjerovatno nije dovoljno jugoslavenski nastrojen za ukus novih vlasnika.

PA
pale007
11:08 29.03.2019.

Ah, istina je ta da većina novinara na novoj tv kao i na rtl-u rade za kikiriki, a par samoprozvanih gurua novinarstva i tv magova mjesečno dobivaju vrtoglave cifre od tridestak - četrdesetak tisuća kuna. Ona pijandura s konstanom hunjavicomom zvana Bago ima navodno 35.000 kn mjesečno plaću. A za što? Teturanje po Saboru? Šprajc dobiva čak i više za pola sata izigravanja dvorske lude četiri dana u tjednu.

ŠT
ŠTOREKONEPOREKO
14:32 29.03.2019.

Još malo pa će na ovoj provokatorskoj tj REPRIZA TV,službeni jezik postat ekavica.Biži Šime od tih Jugonostalgičara i huškača.Jedino što vrijedi na toj TV je emisija Provjereno sve ostalo nula

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije