Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Reporter progovorio o odlasku s Nove TV: 'Postoji jedna velika istina'

Nakon što je medijima odjeknula vijest o odlasku Šime Vičevića s Nove TV zadarski reporter i sam se oglasio o svemu.
29. ožujka 2019. u 09:56 44 komentara 95491 prikaza
Foto: Nova TV screenshot

Šime Vičević više nije dio informativne redakcije Nove TV. Nekoliko sati nakon što smo objavili da je zadarski reporter nakon osam godina napustio televiziju, o svemu se oglasio i sam Vičević. Kad smo ga jučer telefonski kontaktirali, tek nam je kratko kazao da je istina da odlazi s Nove TV, ali razloge svog odlaska zadržao je za sebe.

odlazak Više ga nećemo gledati! Nakon 8 godina poznati reporter napustio Novu TV

Nešto kasnije napuštanje Nove TV prokomentirao je i na svom Facebook profilu. – Dragi prijatelji, u životu postoji jedna velika istina prema kojoj sve ima svoj početak i svoj kraj. Ponekad jedna vrata moraš zatvoriti da bi mogao otvoriti druga. Nakon 8 godina provedenih na Novoj TV, odlučio sam okrenuti novu stranicu na svom profesionalnom putu. Novu TV napuštam iz razloga koje neću javno komentirati – započeo je Vičević koji se redakciji Nove TV pridružio 2011. godine i to nakon što je svoj profesionalan put započeo na lokalnoj televiziji Vox.

 | Autor : Facebook/RTL Foto: Facebook/RTL

– Uz dvije godine provedene na lokalnoj televiziji, iza mene je ukupno 10 televizijskih godina. Za mene je to neprocjenjivo životno bogatstvo. Uspjeh nikad nisam volio mjeriti u brojkama, ali činjenica je da su iza mene tisuće priloga i javljanja uživo, deseci tisuća prijeđenih kilometara, sati i sati provedeni u eteru. Je li sve što je sada iza mene bilo dobro? Mišljenje prepuštam Vama jer u jedno sam siguran – Vi ste najbolja publika na svijetu. Hvala na svakom mišljenju, komentaru, pohvali i kritici. Hvala Vam što ste me s one strane ekrana gotovo svaku večer puštali u Vaše dnevne boravke i što ste mi vjerovali. Bila mi je čast raditi s Vama i za Vas! Zbog svega toga, prisežem da ovo nije 'zbogom', nego 'doviđenja'. Vidimo se! – stoji u objavi zadarskog reportera koji se, čini se, ipak neće dugo odmarati jer, kako neslužbeno doznajemo, Vičević već na stolu ima nekoliko novih poslovnih ponuda koje tek treba razmotriti.

Pogledajte i gdje su danas i što rade bivše prve dame TV-a

 

'Mali' nametnik
Ulazeći u automobil primijetila je nešto neobično u vratima: Kada je shvatila o čemu se radi, preuzeo ju je strah
Digitalizacija
Modernizacija potrošačkog iskustva
Papir je prošlost, stiže era aplikacija
  • LizaLimenni:

    Vjerovatno nije dovoljno jugoslavenski nastrojen za ukus novih vlasnika.

  • pale007:

    Ah, istina je ta da većina novinara na novoj tv kao i na rtl-u rade za kikiriki, a par samoprozvanih gurua novinarstva i tv magova mjesečno dobivaju vrtoglave cifre od tridestak - četrdesetak tisuća kuna. Ona pijandura s konstanom hunjavicom ... prikaži još!om zvana Bago ima navodno 35.000 kn mjesečno plaću. A za što? Teturanje po Saboru? Šprajc dobiva čak i više za pola sata izigravanja dvorske lude četiri dana u tjednu.

  • ŠTOREKONEPOREKO:

    Još malo pa će na ovoj provokatorskoj tj REPRIZA TV,službeni jezik postat ekavica.Biži Šime od tih Jugonostalgičara i huškača.Jedino što vrijedi na toj TV je emisija Provjereno sve ostalo nula