Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Naš glumac i njegova djevojka dobili su sina: Sestre su rekle da će biti košarkaš

Foto: instagram
1/11
13.03.2021.
u 18:30

Lujo Kunčević i manekenka Sara Spinčić dobili su sina kojem su dali ime Leon.

Glumac Lujo Kunčević i njegova djevojka Sara Spinčić postali su roditelji dječaka, a glumac je već objavio i fotografiju sa sinom. 
- Prošli petak 05.03. rodio nam se Leon - 53 cm (sestre su rekle da će bit košarkaš), 3460 g, crven i zgužvan, ali živ i zdrav. Jučer mi došli doma, prva neprospavana noć pala, many more to go!  - napisao je 30-godišnji glumac kojeg je publika upoznala u seriji "Zlatni dvori".

Foto: reuters

Čestitke su brzo stigle od kolegica i kolega glumaca Ane Begić Tahiri, Bojane Gregorić Vejzović, Semente Rajhard, Slavka Sobina, Amara Bukvića, Fabijana Pavla Medvešeka i drugih. Da će postati roditelji glumac i njegova sedam godina mlađa djevojka objavili su krajem rujna kada su na Instagramu objavili fotografiju s ultrazvuka i napisali; 1+1=3. . Sin naše poznate glumice Biserke Ipše i redatelja Ivice Kunčevića slovio je za velikog zavodnika i nikada nije od javnosti skrivao s kim je u vezi. 

- Zaljubljive sam prirode, a kada se dogodi prava ljubav, spreman sam na sve - rekao je Lujo u jednom intervju kada ga je publika upoznala kroz ulogu u "Zlatnim dvorima".  Ljubio je tako bivšu Miss Universe Ivanu Mišuru, a brzo nakon prekida s Ivanom, Lujo se opet zaljubio i to u 19-godišnju studenticu fizioterapije Petru Reškovac ali ta veza nije dugo potrajala.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije