Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon smrti supruge

Nakon 45 godina John Travolta je odlučio napustiti scijentologiju

Foto: profimedia
1/5
27.07.2020.
u 15:14

Bivši članovi scijentološke crkve uvjereni su kako je slavni glumac u poruci u kojoj je objavio da mu je preminula supruga dao do znanja i kako više nije član scijentološke crkve.

Prije 15 dana glumac John Travolta podijelio je tužnu vijest o smrti svoje supruge Kelly Preston koja je nakon dugogodišnje borbe s rakom izgubila bitku u 57. godini. Travolta i njegova supruga godinama su bili članovi Scijentološke crkve i živjeli su po načelima scijentologije.

Foto: Instagram screenshot

Daily Mail piše kako je glumac odlučio prekinuti sve veze sa scijentologijom, odnosno kako je to učinio dok mu je supruga bila na liječenju. Kelly je išla na kemoterapije, takvo liječenje nije po pravilima scijentologije i njezinog osnivača L. Ron Hubbarda. U hollywoodskim krugovima šuška se kako je Travolta napustio ovu religiju jer se na Instagramu zahvalio cijelom medicinskom osoblju koje je brinulo o njegovoj supruzi i zahvalio im se na njihovom trudu. Bivši član scijentološke crkve Jeffrey Augustine za Daily Mail kaže kako je ovom porukom Travolta poručio kako je zdravlje njegove supruge njegova privatna stvar te da više nema veze s ovom vjerom. Dodao je kako se osnivač Scijentološke crkve Hubbard protivio kemoterapiji i zračenju i Jeffrey sluti kako je Travolta ovom izjavom na Instagramu i zahvalom dao jasnu poruku scijentologiji. Prije 11 godina Travoltin sin Jett preminuo je tijekom njihovog odmora na Bahamima i tada su mediji pisali kako je glumac slijedeći scijentološko vjkerovanje pokušao vratiti Jettov duh u njegovo tijelo.

- Naređujem ti da uđeš natrag u njegovo tijelo - govorio je Travolta dok su kola hitne pomoći tijelo njegovog sina vozili prema bolnici. Jeffrey kaže kako će pripadnici scijentološke crkve svakako sada okružiti Travoltu i pratiti ga u stopu, ali sluti kako je njegova odluka o odlasku konačna. Travolta je član scijentološke crkve bio 45 godina.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

Ključne riječi

Komentara 1

ČE
Čedolovac
15:33 27.07.2020.

Ovi scijentolozi vuku na savez komunista..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije