Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modno usklađeni

Grubniću pratitelji hvale mladoliku mamu, a ovako su njih dvoje izgledali prije 11 godina

Foto: Instagram
1/9
27.07.2020.
u 08:30

Modni stilist često objavljuje fotografije svoje 60-godišnje mame Branke koja je uvijek savršeno sređena i njegovi obožavatelji ne mogu vjerovati da mu mama ima 60 godina.

Modni stilist Marko Grubnić često ističe kako ima poseban i prijateljski odnos s mamom Brankom, a jučer je objavio zajedničku fotografiju i napisao: Ona je najbolja majka. Moja kraljica. Markova mama na svim fotografijama koje on objavljuje na društvenim mrežama uvijek je savršeno sređena i modno usklađena s njim, pa je tako bilo i na ovoj fotografiji.

Njegova mama Branka prošle godine proslavila je 60. rođendan, a Marko joj je priredio veliku i raskošnu rođendansku zabavu i mami je tom prigodom poručio: – Želim da ti rođendan bude sjajan poput tvog osmjeha, sladak kao što je tvoja ljubav, zabavan kao tvoj duh i prekrasan kao što si ti. Ti si kraljica mog srca i najbolja mama u cijelom svijetu. Volim te jako i zauvijek.

Kada je jučer nakon duljeg vremena opet objavio fotografiju s mamom, njegovi pratitelji bili su iznenađeni kako mu mama mladoliko izgleda.

Foto: Instagram screenshot

"Mama, al sorry... Izgleda kao mlađa sestra; Mama ti je stvarno kraljica; Mama ti je zbilja predivna; Mama je kao curica; Predivna dama sa stilom", napisali su obožavatelji ispod fotografije na kojoj je Marko s mamom Brankom. I Markov i stil njegove mame tijekom godina doživio je brojne promjene, a jedna fotografija otprije 11 godina pokazuje kako su Branka i Marko imali nešto drukčiji modni stil.

08.07.2009., Zagreb, Hrvatska - Promocija knjige "Otkrit cu vam tajnu" Marka Grubnica u restoranu Plato u Kaptol centru. Marko Grubnic sa roditeljima ocem Veljkom i majkom Brankom. Photo: Luka Klun/Vecernji list
Foto: Luka Klun/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 17

RO
romobil
09:14 27.07.2020.

Dajte samo još ovakvog trasha...nismo očito jos stopostotna debilana nažalost.

DU
Deleted user
09:06 27.07.2020.

Branku osobno znam dugi niz godina. Izuzetno je zgodna žena. ali ova slika ne odgovara stvarnosti. Slika je prošla kroz filter. Da prođem pored ovakve osobe ne bi se pozdravile jer je ne bih prepoznala..

SV
svemir
11:35 27.07.2020.

E moj Večernji. Spuštate se ispod nivoa žutila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije