Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otišao iz Hrvatske

Kralj Instagrama sada tulumari u Grčkoj i opet na sebi ima samo plave kratke hlače

Foto: Instagram
1/5
27.07.2020.
u 11:13

Dan Bilzerian danima je tulumario na našoj obali, a nakon što je jedna njegova prijateljica dobila kaznu Lučke kapetanije za prebrzu vožnju jet-skijem, društvo je otišlo u Grčku.

Danima je kralj Instagrama Dan Bilzerian s društvom uživao na našoj obali. Luksuznom jahtom milijunaš i profesionalni igrač pokera obilazio je naše otoke i na Instagramu je dijelio ljepote Hrvatske, ali i otkrivao kako se njegovo društvo ludo zabavlja na jahti. Hrvatsku je napustio nakon što je jedna od njegovih prijateljica od lučke kapetanije dobila kaznu za prebrzu vožnju jet- skijem. Veselo društvo nastavilo je svoj odmor i zaputilo se prema Grčkoj gdje se još uvijek zabavljaju, a Danu obožavatelji ne daju mira.

Foto: Instagram screenshot

Podijelio je nekoliko Instagram storyja s plaže na koju je došao u društvu tjelohranitelja i jedva se uspio obraniti od obožavatelja koji su ga molili za zajedničku fotografiju. Iako ima milijune na računu i voli trošiti novac na luksuzna putovanja i lude tulume, Dan ne ulaže previše u svoju garderobu sudeći po onome što smo vidjeli dok je boravio na Jadranu. Uglavnom nije nosio majicu i na svim fotografijama vidjeli smo ga u plavim kratkim hlačama, a u tim istim hlačama sada se šeće i Mikonosom.

Mnogi će Dana opisati kao plejboja, on za sebe kaže da je profesionalni igrač pokera, a početni kapital stekao je zahvaljujući svojem ocu Paulu Bilzerianu koji se obogatio na Wall Streetu te svojim sinovima Danu i Adamu odmah osnovao zaklade iz kojih se njih dvojica i danas financiraju. Dan je široj javnosti postao poznat kada je 2009. sudjelovao u natjecanju u pokeru World Series of Poker, a nakon nekoliko godina otvorio je i svoju internetsku stranicu za online kartanje. Voli se hvaliti svojim uspjesima i tvrdi da mu je najveći osvojeni iznos od pokera u jednoj večeri iznosio 10,8 milijuna dolara, a najviše što je izgubio u jednoj noći je 3,6 milijuna dolara.

FOTO: Evo što je Dan Bilzerian nosio u Hrvatskoj

1/17
Ključne riječi

Komentara 1

SE
sesvečan7
12:12 27.07.2020.

....iste kratke hlače,ali i isti komadi.....taj ne mjenja dok se ne istroši.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije