Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice godine – Zrinka Grancarić

Moj je posao uzbudljiv kao i jedrenje kada vjetar puše, a brod glisira

Zrinka Grancarić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
02.04.2017.
u 12:00

Nagrada mi je snažna motivacija za dalje, a zabavlja me to što sam Ružu za novo lice dobila nakon četrnaestogodišnje Mije.

HRT-ova novinarka i urednica Teme dana Zrinka Grancarić rekla nam je: – Jako sam sretna. Kad sam čula za nominaciju, bila sam iznimno uzbuđena. Kako se dodjela približavala, uzbuđenje je, kao i nestrpljenje, sve više raslo. Nisam znala što očekivati, ali kad sam čula svoje ime, ponijele su me emocije i neizmjerna sreća. 2016. bila je posebna godina za mene. Predivno je dobiti ovakvo priznanje da me dodatno podsjeća na tu godinu.

Ona je u novinarstvu 22 godine i kaže da je zanimljivo što je prepoznata kao novo lice godine, nakon što je lani to bila Mia Negovetić, sjajna 14-godišnja djevojčica.

– Olimpijske igre obilježile su mi prošlu godinu. Bilo je mnogo emocija jer sam u jedrenju dugi niz godina. To je moja velika strast, adrenalin i ispušni ventil. Uživam u osjećaju kada vjetar puše 20-ak čvorova, kada držim spinaker u ruci, brod glisira, a i najmanja pogreška može nas skupo stajati, doslovno. Tako je i u poslu. Sve se može uz puno rada i truda. Treba biti ustrajan i dati maksimum od sebe. Ja volim svoj posao i mislim da se to i vidi. Osjećam se vrlo privilegirano što cijeli život radim ono što želim jer situacija nije takva kod svih. Nagrada je motivacija za dalje, sljedeće godine napadam kategoriju TV lice godine – našalila se novinarka i urednica koja je već pronašla mjesto na kojem će držati Ružu, uz jedriličarske trofeje.

>>Čast mi je pobijediti u kategoriji u kojoj sam bila nominirana kao jedina žena

>>Ruža pripada mojoj jutarnjoj ekipi, oni su moj stup i izvor energije

>>Sedmero veličanstvenih u HNK-u slavilo nagradu čitatelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije