Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Mia Kovačić ne bi glumila, ali voljela bi raditi za agenta 007

Iz Moskve voditeljica je doletjela u Zagreb gdje je, bez dečka Ivora Vucelića, s kolegicom I. Paradžiković uzdisala za Danielom Craigom. U kinu se dobro zabavila
02. studenoga 2012. u 09:00 1 komentara 36 prikaza
Mia Kovacic
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Iako na filmske premijere uvijek ide u pratnji sina Huga, Ivana Paradžiković, urednica “Provjerenog”, na prikazivanje “Skyfalla”, novog filma o agentu Jamesu Bondu, otišla je u pratnji prijateljice i kolegice, voditeljice Mije Kovačić. Dvije dame u agenta 007 “zaljubljene” su odmalena pa nisu skrivale da su im, kad je izgovorio “Bond, James Bond”, zadrhtala koljena.

Život na dvije adrese

– Bila sam skeptična, mislila sam da "plavušan" Daniel Craig neće moći biti dobar i šarmantan kao njegovi prethodnici, ali sam se gadno prevarila. Ozbiljan je, seksi... odličan – kazala je 29-godišnjakinja koja trenutačno živi na dvije adrese – zagrebačkoj i moskovskoj. U glavni grad Rusije otišla je na stručno usavršavanje i zaljubila se – u grad, ne i u muškarce.

Visoke ambicije

– Kad sam u Zagrebu, nedostaje mi Moskva. Ne bih se još vratila, odgovara mi živjeti na dvije adrese. Oduševljena sam Ruskinjama. Muškarci mi se ne sviđaju. Ružnjikavi su, ali su, kad je o manirama riječ, nenadmašni. Pristojni su, fini... prava gospoda – otkrila je Mia čije su ambicije nakon televizijskih i radijskih angažmana vezane i uz film.

– Ne bih htjela postati Bondova djevojka, one ne glume, samo se pokazuju. Ali odmah bih pristala da me pozovu iza kamera – iskreno će.

Karneval
PROMO
Karneval nam se bliži, a odabir idealne maske je najvažniji događaj za sve klince
Zemlja Mjesec
IZNIO I DOKAZE
Slavni sportaš šokirao: Zemlja je ravna ploča, lažu nam! A čovjek nije bio na Mjesecu