Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skyfall

Mia Kovačić ne bi glumila, ali voljela bi raditi za agenta 007

Mia Kovacic
Dalibor Urukalović/PIXSELL
02.11.2012.
u 09:00

Iz Moskve voditeljica je doletjela u Zagreb gdje je, bez dečka Ivora Vucelića, s kolegicom I. Paradžiković uzdisala za Danielom Craigom. U kinu se dobro zabavila

Iako na filmske premijere uvijek ide u pratnji sina Huga, Ivana Paradžiković, urednica “Provjerenog”, na prikazivanje “Skyfalla”, novog filma o agentu Jamesu Bondu, otišla je u pratnji prijateljice i kolegice, voditeljice Mije Kovačić. Dvije dame u agenta 007 “zaljubljene” su odmalena pa nisu skrivale da su im, kad je izgovorio “Bond, James Bond”, zadrhtala koljena.

Život na dvije adrese

– Bila sam skeptična, mislila sam da "plavušan" Daniel Craig neće moći biti dobar i šarmantan kao njegovi prethodnici, ali sam se gadno prevarila. Ozbiljan je, seksi... odličan – kazala je 29-godišnjakinja koja trenutačno živi na dvije adrese – zagrebačkoj i moskovskoj. U glavni grad Rusije otišla je na stručno usavršavanje i zaljubila se – u grad, ne i u muškarce.

Visoke ambicije

– Kad sam u Zagrebu, nedostaje mi Moskva. Ne bih se još vratila, odgovara mi živjeti na dvije adrese. Oduševljena sam Ruskinjama. Muškarci mi se ne sviđaju. Ružnjikavi su, ali su, kad je o manirama riječ, nenadmašni. Pristojni su, fini... prava gospoda – otkrila je Mia čije su ambicije nakon televizijskih i radijskih angažmana vezane i uz film.

– Ne bih htjela postati Bondova djevojka, one ne glume, samo se pokazuju. Ali odmah bih pristala da me pozovu iza kamera – iskreno će.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
12:06 02.11.2012.

naravno da znamo što bi ona radila s agentom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije