Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI CHEF

Mati Jankoviću blokirali profil na Facebooku: 'Očito politički nekorektan humor ne prolazi'

Mate Janković
Foto: Instagram
1/5
08.04.2021.
u 18:35

Chef Mate Janković je objavom na Instagramu otkrio razlog zašto ga nema na Facebooku.

Poznati hrvatski chef Mate Janković krajem ožujka je proslavio 43. rođendan, a onda je nestao s Facebooka. Točnije, Facebook mu je blokirao račun.

"Facebook mi je blokirao račun. Očito politički nekorektan humor ne prolazi", napisao je Mate uz selfie ispod kojeg su počele stizati čestitke za nedavni rođendan.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Janković često na svojoj stranici dijeli recepte za svoje fanove, a isto tako izjašnjava svoje stavove o aktualnim temama poput epidemioloških mjera ili prosvjeda koji su organizirani zbog produljenja istih ili pak skandala u KB Dubrava kada su do medija dospjele fotografije i videi organizirane bolničke zabave.

Na svom je Facebook profilu niti jedno radno mjesto ne bi trebalo biti mjesto za proslave, no dodao kako svi griješe. "Javnost se okomila na medicinske sestre koje slave u bolnici. Ista ona javnost koja ima Božićne tulume u uredima, na radnom mjestu časti kolačima i pićem za rođendan, ili se proveseli petkom pred vikend nakon radnog vremena. Ista ona javnost koja se i velikom dijelu ne drži mjera. Ako ćemo iskreno, niti jedno radno mjesto nije za feštu. Uostalom, slavili su odlazak jedne od njih u Njemačku, a restorani su zatvoreni. Ako to nije razlog za razbit se uz tamburaše - ne znam što je. Svi griješimo, al ne moramo iza toga biti govna jedni prema drugima. Prema njima se kanalizira bijes koji zapravo treba ići na drugu adresu. A kad vidiš što o tebi misle nakon što gineš za njih na opasnom radnom mjestu, za k***c od plaće, mora da je slađe odj***t. Iza toga samo treba reći - zbogom žohari", napisao je na svom Facebook profilu u siječnju,.

VIDEO Pogledajte što nam je Nika Turković otkrila o sebi u Večernjakovoj Desetki.

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:02 08.04.2021.

Poznati kuhar a gdje kuha, na fejsu?

Avatar salaso
salaso
18:59 08.04.2021.

il se drži kuhače, il osvani uz neku pol opciju..od facebooka nema kruha,,

DU
Deleted user
18:49 08.04.2021.

Twitter i Facebook prolaze samo ako si Jelena Veljača inače slijedi ban.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije