Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Massimo otkrio da je bio žrtva ucjene: 'Moramo tražiti vašu pomoć'

massimo i peggy
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
09.11.2021.
u 20:20

- Nema problema, evo samo da dogovorimo s kojeg računa ćemo ga isplatiti - našalio se glazbenik na činjenicu da su s profila tražili novac kako bi ga zatvorili.

Glazbenik Massimo Savić (59) na svojem je Instagram profilu objavio da je bio žrtva ucjene te je svoje pratitelje zamolio za pomoć. Naime, Savić je bio žrtva krađe identiteta. Prvi puta mu se to dogodilo u veljači, a sada se ponovno pojavio njegov lažni profil. "Moji ljudi nemaju pametnijeg posla od pisanja zamolbi personama koje otvaraju lažne profile s mojim imenom da se samouklone. Nažalost, nekad taj trud ne rezultira uspjehom i zato sada moramo tražiti vašu pomoć", započeo je glazbenik na popularnoj društvenoj mreži. Nakon toga je dodao da i njegovi pratitelji mogu pomoći, a potom objasnio na koji način. Pratiteljima je rekao da takve profile mogu prijaviti, a da će Instagram nakon što zaprimi veći broj prijava najvjerojatnije blokirati račun. Objasnio je i da su mu pratitelji rekli da se s tog profila šalju poruke upitnog sadržaja, a da su s tog profila tražili i novac kako bi ugasili stranicu. "Nema problema, evo samo da dogovorimo s kojeg računa ćemo ga isplatiti", našalio se glazbenik.  "Dakle, da se pored ozbiljnih problema od zdravstvenih do ekonomskih koji utječu na živote svih nas, moramo susretati i s ovakvim zvizdarijama, to je zbilja van svake pameti", istaknuo je Massimo te objavio i fotografiju na kojoj se vidi kako taj profil izgleda. "Ovaj jedan profil je sasvim dovoljan za komunikaciju s vama", poručio je i zahvalio se pratiteljima na tome što su razlog da bude tu.

U komentarima su mu pratitelji pružili podršku. "Samo jedan profil, samo jedan predivni Massimo", poručila mu je jedna osoba. Pratitelji su otkrili i kako su se oni borili protiv tog profila. "Imala sam ga i ja pred nekih mjesec dana, blokirala sam ga nakon što mi je poslao poruku. Za par dana ponovno s novog profila. Netko je vrlo uporan", otkrila je jedna osoba. "Predlažem Vam verifikaciju računa (plava kvačica) jedino ste tako sigurni i onda nema nikakvih prevara", savjetovao mu je još jedan pratitelj.

Inače, glazbenim na ovoj društvenoj mreži ima više od 31 tisuće pratitelja i 1600 objava. Na Instagramu objavljuje snimke s nastupa, ali najavljuje i nove pjesme te gostovanja.

VIDEO Umirovljenik kojeg je Nina Badrić optužila za uhođenje proglašen krivim

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
21:26 09.11.2021.

Da moras od muzike zivjeti nebi imao sta jesti

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:55 09.11.2021.

Hrvatski gradjani to dobro razumiju. Nedavno ih je ucjenila vlada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije