Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svađali se i naguravali

Cure novi detalji o fizičkom obračunu glumice poznate po ulozi u 'Larinom izboru' Marije Karan i njenog dečka

Marija Karan
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
09.11.2021.
u 14:51

Glumica koju je publika u Hrvatskoj upoznala kroz seriju "Larin izbor" sa dečkom, inače poznatim IT stručnjakom, bila je u petak navečer na večeri u jednom restoranu u Beogradu i već tamo su se počeli prepirati.

Glumica Marija Karan završila je u bolnici nakon verbalnog a potom i fizičkog obračuna sa svojim dečkom Balabanom Vladanom, prenose mediji u Srbiji.

Glumica koju je publika u Hrvatskoj upoznala kroz seriju "Larin izbor" sa dečkom, inače poznatim IT stručnjakom, bila je u petak navečer na večeri u jednom restoranu u Beogradu i već tamo su se počeli prepirati.

Sve je kulminiralo u Francuskoj ulici u samom centru Beograda kada su susjedi čuli kako se dvojac svađa i nagurava te su odlučili pozvati policiju kada su čuli kako iz automobila ženska osoba doziva u pomoć.

Sada su izašli još neki novi detalji incidenta, ali i činjenica da su oboje dobili zabranu pristupa. 

Naime, kako pišu srpski mediji, policiju su prvi pozvali slučajni prolaznici nakon što su vidjeli kako Karan sjedi na krovu automobila. Glumica je imala vidljive ozljede na nozi, a Vladan je bio vidno alkoholiziran

Podsjetimo, ako  oko 4.05 u petak sati pozvana je policija koja je u automobilu na parkiralištu zatekla Mariju Karan i njezinog dečka te su uskoro saznali pojedinosti sukoba ljubavnog para. Sve je počelo u restoranu gdje su se počeli svađati, a nastavilo se kada su restoran napustili i kada je Balaban šakom udario Mariju u desnu stranu lica. Glumica je na to reagirala i uzela je aparat za gašenje požara i počela je udarati automobilu.

Zbog ozljeda koje je zadobila Mariju je Hitna pomoć odvela u bolnicu i tamo joj je pružena pomoć. Marija se prošle godine rastala od holivudskog agenta Joela Lubina s kojim ima sina i nakon razvoda odselila se iz Los Angelesa i vratila u Beograd gdje je uskoro pronašla i novu ljubav.

VIDEO Gledatelji bijesni na Bilmana zbog sinoćnjeg Supertalenta: "Neprofesionalan i bezobrazan, može ga biti sram"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije