Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjene

Massimo je kralj! Ninu Badrić skinuo je s trona

'08.04.2012., Zadar - Massimo Savic nastupio je u zadarskom klubu Arsenal pred mnogobrojnim obozavateljima. Photo: Filip Brala/PIXSELL'
Foto: 'Filip Brala/PIXSELL'
1/3
19.02.2013.
u 10:00

Četiri je tjedna Nina s pjesmom "Neopisivo" bila broj jedan na HR TOP 40. Prema top-listi Massimo je trenutačno najuspješniji.

Nakon uspješnog prošlog tjedna, dva je dana zaredom napunio Tvornicu kulture, Massimo je i ovaj tjedan počeo dobrim vijestima. Četiri tjedna na tronu HR TOP 40 bila je Nina Badrić s pjesmom "Neopisivo", a danas je tu poziciju zauzeo Massimo s pjesmom "Gdje smo sad" i Nina je gurnuta na šesto mjesto.

Osim te skladbe Massimov duet s Ivanom Husar "Učini sve za nju" zauzeo je treće mjesto, a na 21. mjestu nalazi se još jedna Massimova pjesma u top 40 – "Sretan put".

Veliko je iznenađenje ovog tjedna Ivana Radovniković čija je pjesma "Tako rijetko si tu" nakon samo dva i pol tjedna od objavljivanja s početnog 31. zauzela drugo mjesto.

Među top pet su i Leteći odred i Luka Nižetić, a popularna Severina na HR TOP 40 osigurala je dva mjesta. Pjesma "Dobrodošao u klub" je na sedmom, a "Uzbuna" na dvanaestom mjestu.

– Na ljestvici se nalaze samo singlovi objavljeni u prošlih dvanaest mjeseci i nakon toga u sistem Playkontrola, koji koristi softverske algoritme za prepoznavanje zvučnih zapisa, ulaze novi singlovi – objasnio je Milan Majerović-Stilinović, voditelj odnosa s javnošću Instituta hrvatske glazbe koji je zaslužan za pokretanje te ljestvice.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:20 19.02.2013.

nisam ni znao da je nina bila na tronu

VE
Vexans
17:06 19.02.2013.

Što ima Massimo raditi u društvu Letečeg o.,Severine,Badričke ,Nižetića i ostalih ?Jednom su na Šibenskom festivalu dodijelili prvu nagradu Arsenu Dediću.Lijepo se zahvalio no rekao je da on ne nastupa zbog nagrade i nekakvih rang lista. Isto je s Massimom.Massimo je jedinstven.

BR
Brutus
18:14 19.02.2013.

Rado slusam i gledam glazbu i njene izvodjace,ali kada poslusam i ugledam naTV Massima i njegovo jaukanje ,onda brzo iskljucim i jedan i drugi medij.Njemu bi svjetski medij zabranio pjevati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije