Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porođaj u kadi

Martina Tomčić tijekom porođaja kod kuće cijelo je vrijeme pjevala

tomčić
Robert Anić/Pixsell
15.05.2012.
u 18:30

– Jako smo se dobro o svemu informirali. Iščitavali smo knjige, razmišljali, pitali savjete mojih liječnica tako da smo bili spremni na sve – kazala je.

Operna pjevačica Martina Tomčić Moskaljov gostovala je u emisiji "8. kat" voditeljice Daniele Trbović gdje je govorila o rođenju kćeri Rebeke. Pjevačica je svoju djevojčicu na svijet donijela prije nešto više od godinu dana i to u vlastitom domu.

– Nakon što sam sina Nou prije sedam godina rodila u bolnici, suprug i ja došli smo do zaključka da to više nije za nas. Htjeli smo da tamo gdje je sve počelo, tamo gdje je dijete začeto, sve i završi – rekla je 36-godišnja Martina. Uz nju su na porođaju bili suprug Ženja i sin Noa te primalja osposobljena za porođaj kod kuće.

– Jako smo se dobro o svemu informirali. Iščitavali smo knjige, razmišljali, pitali savjete mojih liječnica tako da smo bili spremni na sve – kazala je.

Otkrila je da su tajili od prijatelja da će Martina roditi u kadi jer nisu htjeli da ih uznemiruju dodatnim pitanjima.

– Bila sam spremna prihvatiti rizik jer on pri porođaju uvijek postoji. Prvi put odgovornost smo prebacili na liječnike, a ovaj smo je put sami odlučili preuzeti – rekla je pjevačica koja je mjesec dana prije porođaja već sve imala spremno, a tijekom rađanja pjevala je Webberovu pjesmu "Pie Jesu".

– Kada rodiš to dijete, ono je u vodi, u njemu vidiš cijeli svemir. Zatim dođe braco i kaže ti: "Rodila si", poljubi seku i onda dođe suprug. Nitko ti dijete ne oduzima, stalno je uz tebe i to je odličan razlog za porođaj kod kuće – zaključila je Martina.

Komentara 2

LU
luksa
19:53 15.05.2012.

A jeste aktualni! Komentirate reprizu emisije koja je emitirana prije godinu dana!

MI
Milkica
09:25 16.05.2012.

Gle ti kak je Tomčićka bez frke rodila doma i prijavila dijete, a oni neki sirotanovići su sad na sudu jer im nisu dali da prijave dijete rođeno kod kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije