Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet joj se rušio

Martina Tomčić prvi put govori o neugodnom iskustvu: Dopratio me do zgrade...

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
20.11.2019.
u 11:05

– Jednu večer spomenuti dirigent dopratio me do haustora zgrade u kojoj sam stanovala i ponudio da me prati u stan – ispričala je Martina dodajući kako o ovome prvi put govori u javnosti. Ispričala je kako je dirigentu odgovorila da i sama zna doći do svog stana

Martinu Tomčić Moskaljov i ove sezone gledamo u showu "Supertalent" u kojem je uvijek iskrena kada komentira nastupe natjecatelja. U intervjuu za Story ispričala je što joj se dogodilo jednom prilikom, a o toj situaciji dosad nije govorila u javnosti.

Naime, prisjetila se kako je prije 19 godina imala neugodno iskustvo u Grazu, gdje je u tamošnjoj operi dobila angažman i nastupila u Mozartovoj "Čarobnoj fruli" i tada je mislila kako je situacija u kojoj se našla kraj svijeta.

– Intenzivno sam se tijekom priprema predstave družila s dirigentom i s nekoliko kolega. Meni je to bio posve novi svijet, čaroban. Događale su se večere, razgovaralo se o umjetnosti, ali ta je bajka pokazala i drugo lice. Jednu večer spomenuti dirigent dopratio me do haustora zgrade u kojoj sam stanovala i ponudio da me prati u stan. Bilo je oko 23 sata – ispričala je Martina dodajući kako o ovome prvi put govori u javnosti. Rekla je kako je dirigentu odgovorila da i sama zna doći do svog stana. Sutra ujutro došla je u kazalište na generalnu probu. Pola sata prije probe otišla je na šminkanje, a kada je bila gotova, stigao joj je poziv ravnatelja kazališta.

– Tada me pozvao ravnatelj opere na razgovor. Samo mi je rekao: "Skini šminku i dođi!" Sve mi je bilo jasno. U njegovu uredu sjedio je i dirigent koji nije imao snage pogledati me u oči. Prigovorili su mi za nekakva dva tona za koja su se bojali da ih možda neću moći iznijeti – prisjetila se Martina. U toj situaciji brzo se snašla i odgovorila im je kako je zatečena jer, ako je tijekom dva mjeseca probi dobila samo hvalospjeve, kako su onda sada ta dva tona toliki problem.

– Rekla sam im da sam svjesna kako je tu riječ o potpuno drugim motivima i strastima u malom čovjeku te uprla prstom u dirigenta. Obznanila sam da ću se pravno savjetovati jer sam imala važeći ugovor – rekla je Tomčić. O cijeloj situaciji razgovarala je s odvjetnikom kazališta koji je zaključio kako su ravnatelj i dirigent krivi. Priznaje da je tada imala dojam kako joj se svijet ruši, a opera joj je na kraju ponudila angažman s drugim dirigentom, ali odvjetnici su joj savjetovali da to odbije. 

Komentara 32

DU
Deleted user
12:10 20.11.2019.

Ima tu i više problematičnih tonova od "dva". Da nema, ne bi se kralo bogu dane i vrijeđalo siromnačeke po kojekakvom TV smeću od realityja. Pjevao bi se ozbiljan repertoar po ozbiljnim opernim kućama...

JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
11:46 20.11.2019.

Nisi uopće privlačna prema tome to ne može biti istina.

HO
horton
11:47 20.11.2019.

Možda nisu mislili na ton u pjevanju, nego ton kojim mu je odbrusila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije