Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njeno najmilije

Marijani iz BB-a ne žuri se u Beograd, uživa u Kninu s kćeri

marijana čvrljak (1)
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
01.08.2011.
u 18:12

Napise da je već otišla ljubavniku opovrgava te naglašava da joj mogu štetiti u postupku rastave braka stvarajući pogrešnu sliku o njoj kao majci.

Šibenska nevjesta Marijana Čvrljak od pobjede u regionalnom Big Brotheru nije napustila rodni Knin. Ondje svakodnevno uživa u dvogodišnjoj kćeri Korini. Upravo zbog nje ne žuri se s putovanjem u Beograd gdje je dogovorila susret s Nikolom Nemeševićem.

Napise da je već otišla ljubavniku opovrgava te naglašava da joj mogu štetiti u postupku rastave braka stvarajući pogrešnu sliku o njoj kao majci. Dodaje da se ne odvaja od kćeri, koja u svakom trenutku može biti u kontaktu s ocem.

Komentara 13

FL
flok
18:53 01.08.2011.

treba još malo \"uživati\" u medijskoj slavi mada se izgleda javnosti više hebe za trakavicom bb marijana

FL
flok
18:55 01.08.2011.

njoj je Knin rodni grad koliko i Fidelu Castru na primjer

Avatar Vucibatina
Vucibatina
18:48 01.08.2011.

pogrešna slika , smiješno a imala je javni nastup na TV

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije