Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrala trenutak

Marijana Mikulić pozirala u kadi: 'Rijetki su trenuci kada mame nađu vremena samo za sebe'

Foto: Instagram screenshot
1/11
15.06.2022.
u 11:10

Objavila je video u kojem pokazuje kako djecu uči spremati i kuhati te kako im čita priče prije spavanja – prije nego što ide na event, ali i kako se ponekad uspije opustiti sama u kadi, što može biti posebno teško, pogotovo kad si roditelj trojice živahnih sinova.

Glumica Marijana Mikulić podijelila je svoje mišljenje o odgoju djece te je otkrila kako misli da je većina posla oko djece ipak na mamama. Objavila je video u kojem pokazuje kako djecu uči spremati i kuhati te da im čita priče prije spavanja – prije nego što ide na event, ali i kako se katkada uspije opustiti sama u kadi, što može biti posebno teško, pogotovo kad si roditelj trojice živahnih sinova. 

Foto: Instagram

"Koliko puta sam čula pitanje: 'Pomaže li ti muž oko djece?' Odmah se narogušim: 'Kako pomaže li, pa to su i njegova djeca, oboje radimo, mi sve dijelimo". Ali kroz razgovor s prijateljicama shvaćam da se samo tješimo. Muževi su nam uistinu divni tate, koji se trude. Ali ako ćemo iskreno, ipak je i dalje velika većina sveeega na mami. Iako oboje radimo, tako često čujemo: 'Mama će, tata radi!' Rijetki su trenuci kada mame nađu vremena samo za sebe. A kako je kod vas, ali iskreno?! I koliko vam to kida živce od 1-10? Meni 12", napisala je uz objavu. 

Podsjetimo, glumica je ranije na Instagramu otvoreno progovorila o poteškoćama u razvoju i govoru s kojima se bori njezin sin Jakov. Tada je otkrila kako mališan ne govori, ne gleda u oči i ne odaziva se na svoje ime. Početkom godine otkrila je kako Jakov polako, ali sigurno napreduje te kako je uspio izgovoriti rečenicu s tri riječi, a u veljači se pohvalila i uspjehom.

"Ljubav prema slovima i brojevima dovela je do slaganja prvih riječi s 3 godine i 4 mjeseca. Čovjek još ne razumije neke bazične, svakodnevne stvari, ali počeo je na svoj način pisati prve riječi. Htjela sam pisati o tome kako sam dobila najbolji dar za Valentinovo, i dignuti spomenik mužu koji je potegao danas, i uz svoj posao u potpunosti na sebe preuzeo djecu, vozanja, terapije, treninge, ručak.. a ja sam bila na masažama i uređivanju. Ali padne sav mužev trud u sjenu našeg malog genijalca", napisala je Marijana uz video, a u komentarima su se javili brojni pratitelji.

VIDEO Kaos na koncertu Harryja Stylesa: Obožavatelj pao s visokih tribina!

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:30 15.06.2022.

Lijevi ekstremitet ...je li to ruka ili noga..???

DA
dario713
07:33 16.06.2022.

Luda žena,sramota

ZG
Zg2222
13:34 15.06.2022.

Bolji naslov bi bio: Dok brijem brkove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije