Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetne radosti

Maja Šuput se javila iz luksuznog hrvatskog hotela: Pa niste valjda mislili da smo doma....

Foto: Instagram
1/15
08.08.2021.
u 14:30

Svaki slobodan trenutak koji ne provodi radno, pjevačica koristi kako bi provodila što više vremena s obitelji: suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Maja Šuput (41)  nedavno se vratila nastupima na svadbama i otkrila koliko ju beskrajno veseli nastupima kojih zbog pandemije dugo nije bilo.

Ipak, svaki slobodan trenutak koji ne provodi radno, pjevačica koristi kako bi provodila što više vremena s obitelji: suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom.

Tako je jučer objavila kako su stigli u jedan od najluksuznijih hotela u Opatiji. Pjevačica je odmah objavila fotografiju sa sinom uz koju je napisala: -Pa niste valjda mislili da smo doma ? Šaljemo vam puseee iz Opatije!

Foto: Instagram

U nekoliko sati fotografija je dobila više od 20.000 lajkova pratitelja koji obožavaju njezine fotografije s mališanom koji je od rođenja postao prava zvijezda društvenih mreža.

Prije Opatije obitelj je posjetila Hvar, a nedavno je uživala u godišnjem odmoru u Turskoj, u luksuznom resortu D Maris Bay. Pjevačica Maja Šuput i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja je svoje obožavatelje svakodnevno izvještavala kako se Bloomu sviđa u resortu i kako je uživao u putovanju zrakoplovom. Također, nedavno su se družili i s Majinom kolegicom Ninom Badrić (49) upravo na Hvaru, a pratitelje su oduševile fotografije na kojima je Nina pozirala s Bloomom.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
15:33 08.08.2021.

Mali jos nije bio u djecjem kreveticu, samo je na njezinim tregerima

OM
Ombre76
16:09 08.08.2021.

Zašto ovdje Maja izgleda u faci kao Marko Grubnić i isto je tako zinula?!

Avatar Golum
Golum
15:14 08.08.2021.

Bloom jos ne zna di mu je dom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije