Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pratitelji očarani

Tia Mamić pozirala u raskošnoj haljini, u prvom planu bujan dekolte: 'Izgledaš kao božica'

Foto: Instagram
1/9
08.08.2021.
u 12:08

- Zaplešimo - napisala je Tia u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti. Javila joj se i supruga bivšeg dinamovca Marta Fernandes koja je ostavila nekoliko emotikona smajlića sa srcima u očima, a oduševljenje nisu krili ni drugi.

Ekonomistica Tia Mamić često privlači pozornost svojih pratitelja na društvenim mrežama izazovnim izdanjima. Ovog puta mnogima je za oko zapela Tijina posljednja fotografija na kojoj pozira u raskošnoj cvjetnoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezin bujan dekolte. 

- Zaplešimo - napisala je Tia u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti. Javila joj se i supruga bivšeg dinamovca Marta Fernandes koja je ostavila nekoliko emotikona smajlića sa srcima u očima, a oduševljenje nisu krili ni drugi. 

"Predivna si", "Chiqita bonita!", "Princeza", "Woooow", samo su neki od njih. Nije izostao ni kompliment Višnje Vjetrović, supruge supruga bivšeg glasnogovornika nogometnog kluba Partizan Marka Vjetrovića i jako dobrog prijatelja Tijinog supruga Marija Mamića. - Božica - poručila je kratko Višnja ispod fotografije. 

Foto: Instagram
Tija je nedavno svoje pratitelje očarala i fotografijom u kupaćem kostimu koja je nastala u poznatom rovinjskom hotelu.  "Ajmeee🔥🔥🔥", "Prelijepa", "Top", pisali su joj pratitelji.

Foto: Instagram

 Inače, Tia i Mario vjenčali su se u zagrebačkom hotelu Westin u listopadu 2017. Svadba se održala na 17. katu zgrade, a neki su je tada nazvali i svadbom godine. Uzvanike je zabavljala srpska pjevačica Rada Manojlović. Poduzetnica se udala u vjenčanici koju je kreirala dizajnerica Matija Vuica.  

Podsjetimo, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od rijetkih medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj.  Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku.  – Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. Mario iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dvojicu sinova.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping avionom 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar YUKA1962
YUKA1962
15:10 08.08.2021.

A di su dica iz prvog braka?????

ČS
Čuvaj se senjske ruke
14:44 08.08.2021.

Šta je ona - voditeljica?

Avatar Upitnik30
Upitnik30
17:22 08.08.2021.

Kada gledam te ženske, kao da gledam jednu te istu.. copy-paste, samo se kosa razlikuje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije