Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski dan na National Geographicu

David Skoko: Gordon Ramsay je vraški brz, izuzetno spretan i čist. Oduševila su ga istarska maslinova ulja

08.08.2021.
u 09:30

Hrvatska će u rujnu dobiti svoj dan na kanalu National Geographic. Čak 160 zemalja će 19. rujna putem National Geographica upoznati Hrvatsku na doista originalan način. Na jednom od najgledanijih svjetskih kanala vrtjet će se epizoda serije Gordona Ramsaya “Neistražene kuhinje” snimljena u nas s Davidom Skokom

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Zzzz
Zzzz
13:33 08.08.2021.

Skoko nije Istarsko prezime nego Dalmatinsko, preciznije Vlaško.

DU
Deleted user
12:43 08.08.2021.

I, psuje ka' kočijaš, svaka druga mu je "fu*k(ing)" ovo, "fu*k(ing)" ono. A, i pomalo je kratkog fitilja, čak to ne bih nazvala ni temperamentnošću, već umišljenošću. Meni iznimno iritantan lik.

DU
Deleted user
13:54 08.08.2021.

Tebi informiranost nije jača strana. Pogledaj si tu 45 min epizodu i kitchen nightmares i kitchen hell epizode, možda shvatiš o čem se tu radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije