Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve priznao Nadiji

Luka otkrio da mu se nabacivala Nikolina: 'Bio je to flert. Cura se traži'

Foto: RTL
1/4
01.04.2020.
u 09:28

- Bio je to flert. Nikolina je cura koja se traži - kako ovdje, tako i u 'Gospodinu Savršenom'. Nadam se da će se naći - pojasnio je Luka koji je sve odmah priznao i Nadiji.

U emisiji 'Brak na prvu' iznenađenja ne nedostaje. Nakon što su se svi parovi vratili s medenog mjeseca uslijedilo je i zajedničko druženje svih kandidata. Nikolina Tutić na druženje je stigla sa svojim suprugom Adamom Kromerom za koje je od početka tvrdila da joj se ne sviđa. No, čini se da je na zajedničkom druženju oko bacila na drugog kandidata, Luku Budaka.

- Bio je to flert. Nikolina je cura koja se traži - kako ovdje, tako i u 'Gospodinu Savršenom'. Nadam se da će se naći - pojasnio je Luka koji je sve odmah priznao i Nadiji.

1/8

Nakon večere kazao joj je da mu se Nikolina nabacivala, a otkrio je i da ga je pitala sviđa li mu se Nadia na što je on dao odgovor koji je mnoge ostavio u čudu. Luka je naime istaknuo kako smatra da seks može dobiti bilo gdje za 400 kuna, što je izazvalo poprilične reakcije ostalih kandidata.

Foto: RTL

- Kako živimo u vremenu lažnih morala i jeftinih ljudi, jeftinije je otići kod prostitutke i odraditi posao za manju cijenu nego da na nekoga uz novac trošiš i vrijeme. Seks je danas postao dostupan relativno lako i kako sam gore naveo, lako je za seks, treba s nekim popiti kavu ujutro, pojesti nešto. Ne umanjujem seks kao dio veze, on jest važan, ali veza nije samo seks. Veza je puno više - zaključio je Luka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije