Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukla ljubav

Ljubavni stručnjak iz 'Braka na prvu' otkriva zašto nije uspjela romansa Sanele i Edina

Foto: RTL
1/14
18.12.2021.
u 17:50

Oni su se povezali na način da je Edin Saneli dao ono njoj toliko potrebno - sigurnost, pažnju i zaštitu i u pravom trenutku je bio njen 'spasitelj', objasnio je Boris Blažinić.

Par u RTL-ovom showu "Brak na prvu" koji je izazvao najviše pažnje bili su Sanela Novljaković i Edin Bešić koje ljubavni stručnjaci showa nisu spojili na početku i dodijelili su im druge partnere s kojima su stupili u brak u ovom sociološkom eksperimentu. Tijekom showa pokazalo se kako Sanela i Edin nisu pronašli zajednički jezik s bračnim partnerima i na kraju se rodila povezanost njih dvoje. Nakon završetka druge sezone showa Sanela i Edin nastavili su svoju romansu i ona se čak preselila kod njega u Bihać, ali ljubav nije opstala. Boris Blažinić, ekspert iz showa kaže kako ga nije iznenadio takav razvoj događaja i objasnio je i zašto.

- Nisam očekivao, ali sam pretpostavljao. Oni su se povezali na način da je Edin Saneli dao ono njoj toliko potrebno - sigurnost, pažnju i zaštitu i u pravom trenutku je bio njen 'spasitelj'. Međutim za održivu vezu je potrebno puno više od toga.  Ljudi ulaze u 'ljubavni supermarket' zbog potreba, ali najčešće 'kupuju' ono što je odraz njihovih želja i krivog očekivanja - objasnio je Blažinić u razgovoru za 24 sata. Dodao je kako problemi nastaju kada se napetost u vezi povećava, a Edin potom postaje kritičniji. 

-Kad Edin počne osjećati da se Sanela ne trudi dovoljno ili da nije dovoljno ozbiljna, to u njemu stvara nesigurnost. Kako postaje napetije, Sanela postaje sve više emocionalno reaktivna, zabrinuta i nesigurna i zbog toga počinje sumnjati u budućnost veze - kaže Blažinić. U showu smo svjedočili i kako je Sanela bila dosta kritična prema ostalim sudionicima i dosta toga im je zamjerala pa su pale i neke teške riječi, a takvo njezino ponašanje Boris Blažinić ovako objašnjava:

- Sanela često traži podršku i zaštitu od drugih te promatra i testira druge. Poslušna je autoritetu, ali i vrlo sumnjičava. Ponekad emocije osjeća i izražava u krajnostima pa tako može zbog stresne situacije promijeniti svoje ponašanje i suočiti se i ići prema onome čega se boji kako bi to prevladala. Tada ne vjeruje drugima i tada će djelovati snažno, moćno i autoritativno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije