Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miriše na hit

Franka Batelić u nikada izazovnijem izdanju predstavila duet s glazbenicom iz susjedstva

Foto: Promo
1/6
18.12.2021.
u 14:50

Pjesma pod nazivom "On" obje pjevačice dovodi u sasvim novu glazbenu situaciju u kojoj publici donose moderan pop zvuk inspiriran španjolskim ritmom i ‘mirisom’ flamenka - što kroz glazbu, što kroz video spot.

Dvije regionalne pop zvijezde - Franka i Sara Jo snimile su glazbeni duet, priču koja nam opisuje što se dogodi kada između dvije snažne i iskrene prijateljice stane – ON! Dvije uspješne pop pjevačice, kako na svojoj glazbenoj sceni, tako i regionalno, duet spremaju još od srpnja ove godine, kada je Sara Jo gostovala na Frankinom solo koncertu u Vodicama, kada su pokazale kako savršeno funkcioniraju zajedno:

''Već dugo imam želju snimiti duet koji odiše 'ženskom energijom'. Za svoj prvi duet čekala sam savršenu priču i pjesmu! Sara je bila na vrhu liste mojih želja. Na kavi smo shvatile koliko smo slične i kako moramo snimiti pjesmu! Jedan od prvih dogovora bio je da u spotu moramo plesati, što se na kraju i dogodilo!'' rekla je Franka kroz osmijeh. Sara Jo dodaje: ''Još prije nego smo se upoznale, pratile smo karijeru jedna drugoj i čini mi se da su dugo postojale simpatije i poštovanje s obje strane. Prijedlog da radimo zajedno mi se učinilo kao fenomenalna ideja, a gostovanje na Frankinom koncertu u Vodicama bila je potvrda dobrog spoja energija! Ubrzo smo u Bassivity studiju u Beogradu odabrale i pjesmu. Odmah smo se složile i među nekoliko pjesama, odlučile se za demo snimku koja je kasnije postala naš zajednički singl – ''On''.

Pjesma pod nazivom "On" obje pjevačice dovodi u sasvim novu glazbenu situaciju u kojoj publici donose moderan pop zvuk inspiriran španjolskim ritmom i ‘mirisom’ flamenka - što kroz glazbu, što kroz video spot. Priča u režiji Nemanje Novakovića i produkciji NN media pripremala se više od tri mjeseca, a snimana je dva dana u filmskom studiju i na lokacijama u Beogradu. Govori o Njemu, koji vrlo lako može stati između dvije prijateljice, a tko pobjeđuje - doznajemo u video spotu! Za snimanje u studiju, tjedan dana je građen filmski set, sa dvije sobe u kojima se odvija dio zanimljive priče. ''Spot nikako nemojte shvatiti ozbiljno! Šalili smo se da nas najviše zanima kako će muškarac redatelj vidjeti ovu priču! I dobili smo njegov zanimljiv, satirični prikaz kako se riješiti frajera koji vas ne zaslužuje. Naravno, to funkcionira samo u zamišljenom, filmskom svijetu.'', rekla je Franka.

Na produkciji pjesme radili su Luka Jovanović Luxonee, Slobodan Veljković Coby i Bojana Vunturisevic, dok je prateće vokale snimala Darija Hodnik. Svi koji su čuli pjesmu, ostali su ugodno iznenađeni zanimljivim pop zvukom i sigurni da nas čeka vruća glazbena zima uz Franku i Saru Jo!

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
17:26 18.12.2021.

Da mora od pjevanja zivjeti nebi imala sto jesti.

AN
ANNY
16:33 18.12.2021.

Za Frankine glasovne mogućnosti, ova pjesma je dosadna . Očekivala sam nešto bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije