Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zdravo tiktokeri'

Legendarni Rolling Stonesi i Mick Jagger pridružili se društvenoj mreži TikTok

Foto: Reuters/Pixsell
1/14
21.01.2023.
u 07:00

Bend je otvorio svoj službeni TikTok profil te su ubrzo na njemu objavili nekoliko starih videa i snimki iza kulisa. U prvih nekoliko sati skupili su već oko 30.000 pratitelja te 113.000 lajkova.

Legendarni bend Rolling Stones odlučio je proučiti kako mlade generacije njihovu glazbu koriste na društvenim mrežama, pa su se i oni odlučili priključiti društvenoj mreži TikTok. Bend je otvorio svoj službeni TikTok profil te su ubrzo na njemu objavili nekoliko starih videa i snimki iza kulisa. U prvih nekoliko sati skupili su već oko 30.000 pratitelja te 113.000 lajkova.

Prvo su objavili video u kojem su obožavatelji pokazali svoje karakteristične pokrete, potom su objavili neke detalje tijekom izvođenja pjesmi i svirki. U trećoj objavi istaknuli su kakvu modu poštuju, a svoje obožavatelje zamolili su da s njima podijele svoje modne kombinacije i ostave #TheRollingStones.

@therollingstones Time to dress like the Stones… we’ll be sharing some of your creations. Show us at #TheRollingStones ♬ It's Only Rock'n'Roll (But I Like It) - The Rolling Stones

Posljednji video koji su objavi jest isječak intervjuu danog u Danskoj 1963. godine. U tom isječku vide se kako su se predstavili te istaknuli što sviraju, a na snimci se mogu vidjeti i pokojni Charlie Watts i Brian Jones.

Na TikToku se istovremeno pojavio i profil pjevača Micka Jaggera koji je kao svoj prvi video objavio snimku sebe kako govori.

- Zdravo TikTokeri, pridružili smo se vašem svijetu. Pratite nas na profilima @therollingstones i @jagger. Tako sam uzbuđen vidjeti što vi na TikToku radite s našom glazbom. Koristite #therollingstones da i mi vidimo što radite - poručio je Jagger koji je u prvih nekoliko sati skupio skoro 6000 pratitelja i 13.000 lajkova.

@jagger Hello Tik Tok ! Follow & create @The Rolling Stones … Also check out our guest playlist on the sounds page or at the link in bio for all the hits… #therollingstones ♬ Sympathy For The Devil - The Rolling Stones

Naime, korisnicima TikToka bit će dostupne sve pjesme Stonesa u riznici zvukova na toj društvenoj mreži, a fanovi su već sada oduševljeni time što su legendarni rokeri konačno među njima.

"Rolling Stonesi, dobro došli na TikTok", napisao je odmah jedan fan i to velikim slovima, a drugi se nadovezao: "Dobro nam došli na TikTok, obožavam vas". „Odjednom je energija na TikToku puno bolja“, dodali su drugi.

Zanimljivo je spomenuti i kako Keith Richards već više od godinu dana ima profil na TikToku, a prati ga više od 86.000 ljudi. 

Koliko uživaju u društvu svoje publike, članovi legendarnog rock benda pokazuju i na službenom profilu na Instagramu gdje imaju 3,4 milijuna pratitelja s kojima dijele novosti te snimke s nastupa. I na Instagramu su otkrili da se sada s njima publika može družiti i na TikToku te podijelili kompilaciju na kojoj se vide neke od transformacija i obrada njihovih obožavatelja.

Inače, legendarni bend redovito nastupa, a prošle je godine proslavio 60 godina postojanja. Tim povodom slavili su s publikom i to turnejom 'Sixty', a koncerte su održali u mnogim velikim europskim gradovima: Madrid, München, Liverpool, Amsterdam, Bern, Milano, dva u londonskom Hyde Parku, Bruxelles, Beč, Lyon, Pariz, Gelsenkirchen i Stockholm.

VIDEO Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije