Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kratko je trajalo

Lana Jurčević prekinula vezu sa šest godina mlađim Fabijanom

lana jurcevic
Foto: pixsell
1/3
02.11.2011.
u 09:06

Prije nešto više od mjesec dana pjevačica je prekinula vezu s Fabijanom Marićem kojeg je ljubila godinu i pol dana, piše Story.

Prije nešto više od mjesec dana glazbenica Lana Jurčević prekinula je vezu sa šest godina mlađim studentom ekonomije Fabijanom Marićem kojeg je ljubila godinu i pol dana. Premda su se razišli, opcija pomirenja, dala je naslutiti, nije isključena.

– Fabijan i ja prvenstveno smo bili prijatelji, a to ćemo ostati i dalje jer dijelili smo toliko lijepih zajedničkih trenutaka. Što će donijeti budućnost, pokazat će vrijeme – rekla je Lana za Story dodajući da treća osoba nije razlog prekida.

Komentara 1

AM
amarila
18:39 09.11.2011.

Lana,sada su na redu klinci iz vrtica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije