Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvana

Kraljica tuguje: Bio joj je posljednja poveznica s roditeljima

kraljica Elizabetha
Foto: PA/Pixsell
1/5
18.04.2018.
u 11:56

Kraljici Elizabeti u nedjelju je uginuo voljeni pas Willow, bio je posljednji potomak kujice Susan koju je kraljica dobila za svoj 18. rođendan.

Kraljica Elizabeta tužna je i prolazi kroz teško razdoblje jer je u nedjelju uginuo njezin voljeni pas Willow.

Njezin obožavani korgi uspavan je ovaj vikend jer je već dugo bio bolestan. Za 14 godina starog Willowa britanska kraljica bila je posebno vezana jer je bio posljednji potomak kujice Susan koju je kraljica dobila za svoj 18. rođendan.

Willow je bio posljednji korgi na dvoru i izvor blizak kraljevskoj obitelji za Daily Mail kaže kako je kraljica uvijek tugovala za svojim psima, ali za Willowom posebno tuguje.

– Rastužila se jako, a razlog tome je sigurno to što je Willow bio posljednja poveznica s njezinim roditeljima. Ovo je kraj jednog razdoblja – kaže izvor. 

kraljica Elizabetha
1/10

Komentara 10

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:35 18.04.2018.

kaj je ovo???engleska kuja!

BE
berija
13:53 18.04.2018.

Dno

MA
matiasmartinis19
12:42 18.04.2018.

ti to mene za%÷&@¥as da zbilja ste posvetili clanak psu.... hahhaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije