Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJA

U jezeru pronađeno raskomadano tijelo, sumnja se da pripada TV zvijezdi

Foto: Screenshot
1/2
17.04.2018.
u 16:25

Fanni je 2014. sudjelovala u jednom reality showu sličnom Big Brotheru, i od tada se često pojavljivala u raznim TV emisijama. Posljednji put viđena je na jednoj rođendanskoj zabavi u Budimpešti.

Nakon što su prije nekoliko dana u Nežiderskom jezeru, koje se nalazi na granici Austrije i Mađarske, pronađeni dijelovi ženskog tijela, mađarski mediji pišu kako bi to mogla biti njihova TV zvijezda Fanni (24), koja je nestala u studenom prošle godine. Fanni je 2014. sudjelovala u jednom reality showu sličnom Big Brotheru, i od tada se često pojavljivala u raznim TV emisijama.

Posljednji put viđena je na jednoj rođendanskoj zabavi u Budimpešti. Na toj je zabavi bio i stanoviti mesar, za kojeg mediji nagađaju da je raskomadao njeno tijelo, bacio ga u jezero i pobjegao u Austriju.

Pod sumnjom je i Fannin bivši dečko, kojeg su snimile kamere kako nosi onesviještenu djevojku u automobil, u kojem su kasnije pronađeni tragovi krvi. Navodno su ga pritiskali dugovi, pa je to i vjerojatni motiv ubojstva - piše ORF.

Obdukcija bi trebala biti obavljena tijekom današnjeg dana, kada će biti poznato pripadaju li zaista pronađeni ostaci mađarskoj TV zvijezdi.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
18:06 17.04.2018.

užas!

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
21:41 17.04.2018.

Nakon big brothera zivot vise nije isti ... TV zvijezda ... Momak zbog dugova odlucio prodat malu u dijelovima .. Kakvi zakljuci kakvi inspekrtori .. Kao viđena na rockasu da je lik fura onesveštenu pa ga niko nije pito aloo roky de ces s picom idem i ja si vidil kak u RH to rade u cetvero sa Tinom Katanic .. A ne ovaj papak sve solo za sebe ..

DE
deda1234
20:32 17.04.2018.

Balkanska posla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije