Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačena iz stana

Vlasnik: Tereza Begović stanarinu nije plaćala, a mjesecima ni režije nisu plaćene

Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/3
18.04.2018.
u 09:01

Zoran Lazić uvjeren je kako Tereza Begović u stanu u Dežmanovoj nije ni živjela jer u stanu nije pronašao ni hranu, ni sredstva za pranje...

Iz stana u Dežmanovoj ulici u kojem je živjela s kćeri Enom Begović i u kojem je ostala živjeti nakon njezine smrti, Tereza Begović je izbačena jer stan nije gradski već ima svog vlasnika.

Vlasnik Zoran Lazić, piše Tabloid.rtl.hr, kaže kako Tereza Begović nije zaštićeni najmoprimac te da on kao vlasnik stana ima potpuno pravo biti u tom stanu u kojem, prema njegovim riječima, Tereza Begović nikada nije platila stanarinu, a režije već mjesecima ne plaća, a uvjeren je da u stanu nije ni živjela.

– Uvjeren sam zato što u hladnjaku nije bilo ni jedne stvari, odnosno hrane, nema ni jednog soka, nema mlijeka, nema deterdženta za pranje rublja – kaže Lazić.

Dodaje kako nije gospođu Begović iz stana izbacio poput psa kako to tvrdi njezina kći Mia, da su s njim bili policajci koji su joj dali gotovinu iz stana, lijekove i vrijedan nakit. 

1/9

Komentara 26

Avatar Hrvatkatolikdomoljub
Hrvatkatolikdomoljub
10:08 18.04.2018.

Pa cije stan, njegov, kakav kuac palac zasticeni najmoprimac, daj više odjbte sa tim socijalistckim forama, kcer joj trosi na botokse i silikone da joj može platiti mjescni najam u Intercontiu!!!!!

KO
koraknaprijed
09:44 18.04.2018.

Čudi me kako se nije pozvala na tekovine revolucije.

RI
rightside
10:15 18.04.2018.

haha, to samo pokazuje brigu "jet set " glumice koja zivi ko podstanar,oko svoje majke,,dakle, za bunde robicu i tulume se trosi ko ludo a o mami se brinut samo sad preko novina i napadat sve druge,,tipicno za "velika medijska imena")))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije