Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KENDRA WILKISNON

Bivša Playboyeva zečica pati od neobične depresije

Kendra Wilkisnon
Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
1/6
18.12.2017.
u 15:49

Vaginalna depresija zaista postoji, a simptomi su kronična bol u području intimnih dijelova tijela. Neki liječnici kao lijek prepisuju seks, što se sviđa Kendri.

Kendra Wilkinson (32), nekadašnja Playboyeva zečica i bivša djevojka Hugha Hefnera rekla je u intervjuu za magazin Life & Style kako pati od vaginalne depresije, što je posljedica razdvojenosti od supruga, bvšeg igrač američkog nogometa  Hanka Basketta (35).

Kendra je trenutno u Las Vegasu, gdje snima show pod nazivom "Seksualni savjeti za hetero žene od gay muškarca", dok je Hank ostao u Kaliforniji s njihovom djecom.

Inače, vaginalna depresija zaista postoji, a simptomi su kronična bol u području intimnih dijelova tijela. Neki liječnici kao lijek prepisuju seks, što se sviđa Kendri.

- Kada se vratim doma za božićne blagdane, nadam se da ču se izliječiti - kazala je Kendra.

Kendra i Hank imaju dvoje djece -  sina Hanka Basketta IV. (8) i kći Alijah Mary Baskett (3). Kako je rekla medijima, više nemaju namjeru širiti obitelj. Također, Kendri pomalo smeta što je i dalje etiketiraju kao Playboyevu zečicu, iako je iz tog svijeta otišla prije 10 godina.

- Teško je kad te još uvijek tako etiketiraju. Napustila sam Playboy prije 10 godina i nastavila sa životom. Uspoređivati me s tadašnjom djevojkom je kao da uspoređujete kruške i jabuke - rekla je Kendra.

Kendra Wilkisnon
1/17

Komentara 1

Avatar pittbull
pittbull
17:33 18.12.2017.

Jedina depresija kod zena koja ide u korist muskarcima... 😂 Znaci sad kad budem htjeo sex pitat cu jeli ti mala u depresiji... 😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije