Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOLLY CONSTABLE

Ova je ljepotica prvi plus size model na duplerici Playboya

Molly Constable
Foto: Heather Hazzan
1/10
17.11.2017.
u 09:30

Nasljednica Ashley Graham pozirala je bez ikakvog make-upa kako bi pokazala prirodnu ljepotu. Zanimljivo je da je karijeru počela prije pet godina kada je na Instagramu postavljala svoje fotografije bez šminke.

Nakon što je snimljena prva duplerica s transrodnom osobom u povijesti Playboya, uredništvo popularnog magazina za muškarce ponovno je ispisalo povijest. Naime, u novom izdanju naći će se i prvi editorial s plus size modelom. Čast je pripala Molly Constable (22), koju je snimila Heather Hazzan, a editorial možete pogledati na stranicama Playboya

 

Patsy Cline plays softly in the background @heatherhazzan

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on

Nasljednica Ashley Graham pozirala je bez ikakvog make-upa kako bi pokazala prirodnu ljepotu. Zanimljivo je da je karijeru počela prije pet godina kada je na Instagramu postavljala svoje fotografije bez šminke. Primijetili su je iz modne industrije i ubrzo je počela nositi revije. Magazin Vogue proglasio ju je za nadolazeću zvijezdu.

 

FOR @PLAYBOY SHOT BY @HEATHERHAZZAN STYLED BY @CALVY.CLICK HAIR @THISISCLAY

A post shared by Molly Constable (@mollyconstable) on

Nakon što je poslije očeve smrti preuzeo vodstvo Playboya, Cooper Hefner (26) za Hollywood reporter rekao je kako će se magazin okrenuti novoj publici.

– Budućnost magazina vidim u kreiranju nečega što odgovora mojoj generaciji i generacijama koje slijede – rekao je Hefner.

Molly Constable
1/6

 

Komentara 4

MO
matK.O.
11:36 17.11.2017.

kakav plus size,ovo je taman!

SJ
Sve je uzalud
11:13 17.11.2017.

....ovi je žensko.......ljuljanje ljuljanje a ne žuljanje..

DU
Deleted user
15:37 17.11.2017.

Taman , istale su minus size i još shopirane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije