Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila i neke savjete

Kći slavne glumice otkrila: 'Borim se s anksioznošću od kad znam za sebe'

Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
1/10
12.10.2023.
u 23:30

Slava njezine majke pomogla joj je da oko sebe prikupi milijun pratitelja te često na Instagramu progovara o njoj bitnim stvarima, a jedna od takvih nedavno je bila i mentalno zdravlje

Ava Phillippe, 24-godišnja ljepotica kći je slavne glumice Reese Witherspoon (47)  i glumca Ryana Phillippea (49), a nerijetko zajedno poziraju na društvenim mrežama čime uvijek iznova začude pratitelje koliko su slične te se uvijek svi pitaju tko je zapravo majka, a tko kći na fotografiji.

Slava njezine majke pomogla joj je da oko sebe prikupi milijun pratitelja te često na Instagramu progovara o njoj bitnim stvarima, a jedna od takvih nedavno je bila i mentalno zdravlje o čemu je pričala na Instagram Storyju. 

VEZANI ČLANCI

Tako je otvoreno priznala da se i sama bori s određenim problemima vezanim uz to.

"Borim se s anksioznošću od kad znam za sebe, a posebno intenzivno bilo je dok sam bila dijete i u tinejdžerskoj dobi", kazala je Ava pa podijelila neke savjete taktike koje su njoj pomogle nositi se s time: "Nemojte podcjenjivati svoje osjećaje. Imate puno pravo osjećati se kako se osjećate, čak i ako se drugima to može činiti čudnim. Uz to, grubost prema sebi vam neće pomoći da se osjećate bolje ili da pronađete rješenje", kazala je.

Uz to, preporučila im je i taktiku dubokog disanja.

"Udahnite nekoliko puta više nego što mislite da vam je potrebno. Primijetite 1 do 3 stvari koje u tom trenutku možete pomirisati, dodirnuti, čuti,... I sjetite se: Ovaj će osjećaj proći, čak i ako se s njime morate nositi neko vrijeme", kazala je.

No, objasnila je da nema lakog odgovora na pitanje kako se riješiti anksioznosti i kako nije isti odgovor za sve, a i ona sama i dalje nastavlja raditi na sebi i na drugim poljima.

Inače, glumica je svojedobno progovorila o odgoju Ave nakon što je zatrudnjela s 22 godine, a s bivšim suprugom Ryanom ima i sina Deacona. Nakon razvoda glumica se potom udala za Jima Totha s kojim je dobila sina. - Nisam imala puno podrške sa svojim prvim djetetom i jako sam rano shvatila da stvari uvijek neće ići kako ih zamišljamo - rekla je u podcastu Armchair Expert.

1/13

Međutim, nedavno je glumica ponovno iznenadila javnost viješću da se razvodi i od drugog supruga. Par se vjenčao u ožujku 2011. na Witherspooninom ranču u Ojaiju u Kaliforniji, sjeverozapadno od Los Angelesa. U rujnu 2012. par je dobio dječaka po imenu Tennessee James.

- Uživali smo u toliko prekrasnih godina zajedno i idemo naprijed s dubokom ljubavlju, dobrotom i uzajamnim poštovanjem za sve što smo zajedno stvorili - rekao je par u zajedničkoj izjavi objavljenoj na Witherspooninom Instagram računu.

- Naš najveći prioritet je naš sin i cijela naša obitelj dok prolazimo kroz ovo sljedeće poglavlje - dodali su.

Witherspoon, koja je odrasla u Nashvilleu, Tennessee, osvojila je Oscara za najbolju glumicu u filmu country glazbe "Hod po rubu" iz 2005. godine. Također je producirala nekoliko filmova i televizijskih emisija uključujući "Velike male laži" i "The Morning Show".

VIDEO Željko Bebek otkrio kako mu je menadžer grupe Kodeks popravio zube: 'Sjajni ste, ali nerado vas gledaju'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije