Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješna naida

Kći Dine Merlina gradi uspješnu međunarodnu karijeru i neodoljivo podsjeća na oca

Foto: Dino Stanin/Pixell
1/7
12.09.2022.
u 07:00

Dino je sa svojom suprugom Amelom Dervišhalidović u sretnom braku od svoje 17. godine, a zajedno imaju i dvoje djece, 30-godišnjeg sina Hamzu i 36-godišnju kćer Naidu. Dok se Hamza uspješno bavi menadžmentom i politologijom i dio je tima svoga oca te mu uvelike pomaže gdje god može, Naida je završila postdiplomski studij informatike na Oxfordu i ima uspješnu međunarodnu karijeru.

Pjevač Dino Merlin iza sebe ima karijeru dužu od 40 godina na kojoj mu mnogi mogu pozavidjeti. Sa svojom suprugom Amelom Dervišhalidović u sretnom braku od svoje 17. godine, a zajedno imaju i dvoje djece, 30-godišnjeg sina Hamzu i 36-godišnju kćer Naidu. Dok se Hamza uspješno bavi menadžmentom i politologijom i dio je tima svoga oca te mu uvelike pomaže gdje god može, Naida je završila postdiplomski studij informatike na Oxfordu i ima uspješnu međunarodnu karijeru. Na fotografiji je prva s lijeva. 

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u djetinjstvu je doživjela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, kavijara i šampanjca. Navikla se na skroman život, pa je njen odgovor na moje pitanje - što da joj donesem iz Pariza ili New Yorka uvijek bio: 'Tata, hvala, imam sve, samo se što prije vrati kući.' Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo što god poželi. Kad njega pitam što mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbi, izjavio je Dino jednom prilikom za Gloriju.

VIDEO: Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po redu' 

Ključne riječi

Komentara 2

MI
Milas
08:33 12.09.2022.

Od 17. godine u braku!? Jel to tipfeler?

DQ
Dq
07:47 12.09.2022.

Po naslovnoj slici , isti otac...a dalje me ne zanima 😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije