Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ista tetovaža

Justin Bieber i njegov otac Jeremy tetovirali riječ Isus

Justin Bieber
Facebook
27.07.2011.
u 14:38

Tata Bieber na svom Facebook-profilu objavio je fotografiju snimljenu netom nakon što su se on i Justin tetovirali

Justin Bieber i njegov otac Jeremy odlučili su se još više povezati. Prije nekoliko mjeseci u Izraelu su dali tetovirati riječ Yeshua što na hebrejskom znači Isus. Tata Bieber jučer je objavio zajedničku fotografiju sa slavnim sinom, snimljenu netom nakon tetoviranja. Iako ga je odgajala samohrana majka, Justin je ostao blizak s ocem koji ga je kao malog naučio svirati gitaru.

Pjevač je novu tetovažu, smještenu ispod lijevog pazuha, prvi put pokazao u svibnju kada se razgolićen šetao Havajima na odmoru s djevojkom Selenom Gomez. Osim hebrejske riječi 17-godišnjak je prošle godine tetovirao galeba na lijevom boku. Odgajan u kršćanskoj vjeri, prije svakoga koncerta moli se na engleskom i hebrejskom.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Machak
14:49 27.07.2011.

Ovo samo potvrđuje da budala ima svugdje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije