Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Kraljić

Još sam u šoku! Ulazak u finale meni je već pobjeda

nina kraljić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
12.05.2016.
u 10:00

Nina je uspjeh cijelog svojeg tima posvetila i onima koji su u nju sumnjali. Izvukla je i nastup za subotnje finale te pjeva u drugoj polovici večeri

Kažu da je sedam sveti broj koji donosi sreću. Pa iako u igri nije praznovjerje, nego sjajna predstavnica i dobra pjesma, snagu broja sedam možemo preslikati i na Eurosong pa reći da nas je pomazila sreća jer nakon sedam godina Hrvatska je opet u finalu natjecanja.

Ponosna na svoju zemlju

– Napokon u finalu! E, pa to je to što sam željela. Ovo je za mene pobjeda! – napisala je Nina Kraljić poslije nastupa u polufinalu u Švedskoj na svojem Facebook-profilu, a na kasnoj konferenciji za novinare u Stockholmu s cijelim svijetom podijelila je svoje impresije te na pitanje domaćina je li iznenađena plasmanom te da je otpočetka među favoritima, odvratila je:

– Još sam u šoku! Znate, čak i u Hrvatskoj emocije su bile podvojene i jedan dio, nažalost, nije želio da uspijemo. Stoga je ova pobjeda i za njih jer ovo je bilo stvarno teško i strašno sam željela odlazak u finale. Kada predstavljate svoju zemlju, ne predstavljate sebe. Predstavljate puno, puno više i to je velika čast, ali i velika odgovornost. Ponosna sam na svoj tim, na svoju zemlju i na sve koji su nas podržavali i glasali za nas. Hvala iskreno od srca.

Hrvatska Lady Gaga

Baš kao i predstavnici Azerbajdžana, Rusije, Nizozemske, Mađarske, Austrije, Armenije, Češke, Cipra i Malte, koji su se također plasirali u prvoj polufinalnoj večeri, i Nina je iz bubnja izvukla poziciju na kojoj će pjevati u subotu u finalu, a nastupit će u drugoj polovici večeri. Probila je led, ostvarila uspjeh, ostavila dojam. Preko noći je postala hit u Njemačkoj pa Bild, iako ne prezadovoljan neobičnom haljinom koju uspoređuju s kreacijama Lady Gage, upravo u Nini vidi tihu pobjednicu 61. izdanja Eurosonga. Nadamo se da su u pravu, a uz Ninu su i naši bivši predstavnici na tom natjecanju.

– Jako mi se sviđa spoj zvuka, njenog senzibiliteta, sve je jako urbano, moderno i u logičku cjelinu zaokruženo njenim divnim glasom. Lijep je tekst, poruka i od srca želim Nini da Eurosong pamti po lijepom kao ja – kazala je Emilija Kokić, naša jedina pobjednica 1989. s grupom Riva, i dodala:

– Za finale joj ne mogu savjetovati ništa što Nina već ne radi. Neka bude stopljena s pjesmom, rasterećena i vjeruje u sebe kao što mi vjerujemo u nju. Iako, znate, zasmetala me hrvatska navika da se ne vjeruje mladima. Govorim o vremenu prije odlaska na natjecanje i napisima da nije domoljub jer ne pjeva na hrvatskom i slično. To je strašno. Mladi trebaju podršku i ohrabrenje, a oni drugi, ako nemaju reći nešto pametno, neka barem šute. To iz mene progovara i moja bol jer ni u Rivu nitko nije vjerovao jer smo bili mladi i nepoznati. Govorili su da ćemo ih osramotiti, a donijeli smo pobjedu.

>> Nina Kraljić: Bilo je ljudi u Hrvatskoj koji nisu htjeli da uspijemo, eto im sada. Ovo je za mene pobjeda!

Komentara 7

ZE
zelenakrava
15:05 12.05.2016.

Uulazak u finale joj je već pobjeda!!!!???? Kakvo je to finale? Da su u finalu dvije pjesme,ajde,de,može se reći pobjeda. A ona je od nekih 44 ili 45 pjesama ušla među 26 i to joj je kao pobjeda. Ma dajtee uozbiljite se. To može reći ako uđe među prvih 10. ako bude iznad 20-tog mjesta onda je to ipak neuspjeh. Zato neidimo iz krajnosti u krajnost. Nastup je bio ok,ako tako bude u finalu isto ok. Nastupila,sudjelovala i to je to. Bez euforije ali i bez omalovažavanja. nemože svatko pobjediti.

JO
jovanovic
12:46 12.05.2016.

mensa ti se odluci ili pevas ili pjevas??

DU
Deleted user
12:00 12.05.2016.

I ja sam u šoku! Bojao sam se da ćeš poletiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije