Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put do glazbenog uspjeha

Nina Kraljić nastupala je i u Turbo Limach Showu, pogledajte!

Nina Kraljić u dječjoj emisiji Turbo Limach Show
Foto: HRT Screenshot
1/12
11.05.2016.
u 16:30

Pjevačica je često naglašavala da je pjesma na neki način spašava te da glazbu smatra svojim pozivom. Tako je svoje glazbene korake uvježbavala odmalena, pa i kroz gledanu emisiju devedesetih – Turbo Limach Show

Mlada glazbena nada Nina Kraljić (24) prošle godine kročila je na pozornicu glazbenog showa The Voice, a ubrzo je stekla svoju publiku.

Na prvom nastupu predstavila se pjesmom ''Beneath Your Beautiful'', a njen budući mentor Jacques Houdek tada je pohvalio njezin ''savršen ton, fraziranje i odmjereno pjevanje'', ali naglasio da ''iznad svega ima Bogom dani prelijepi glas''.

Nina je postala i pobjednicom prve sezone emisije, ali njezino pojavljivanje na malim ekranima zabilježeno je i prije. 

 

Naime, još kao djevojčica, Nina je uvježbavala svoje glazbene korake, pa i u sklopu HRT-ove emisije Turbo Limach Show. Tada je pjevala pjesmu ''That's the Way It Is'', kanadske vokalne dive Céline Dion. Cijeli nastup pogledajte ovdje

 

''In devastating times I keep this hope of mine''

Pjevačica se svojom jednostavnom izvedbom pjesme 'Lighthouse' uspjela iskazati i na ovogodišnjem Eurosongu. Hrvatska se time nakon sedam godina ponovno plasirala u finale natjecanja. Često je naglašavala i da ju pjevanje na neki način spašava te da tako izražava svoje emocije. 

Kvalitetnu pjesmu oduvijek je smatrala važnijom od nastupa ili odjeće, što se pokazalo ispravnom kombinacijom i na sinoćnjem nastupu. Iako je pozornost plijenila spominjanom Zigmanovom kreacijom, njezina skromnost i glas donijeli su presudne bodove. 

 

>> Nina Kraljić: Bilo je ljudi u Hrvatskoj koji nisu htjeli da uspijemo, eto im sada. Ovo je za mene pobjeda!

>> Plačem od uzbuđenja, srce će mi iskočiti van! Najbolja moja Nina!

Komentara 2

IG
igor23
06:04 12.05.2016.

Svaka cast Nina!

CR
cronada
19:29 11.05.2016.

Bravo NINA!!!!❤❤❤❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije