Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jacques Houdek:

Plačem od uzbuđenja, srce će mi iskočiti van! Najbolja moja Nina!

25.04.2015., HRT, Zagreb - Finalna emisija glazbenog showa The Voice - najljepsi glas Hrvatske. Nina Kraljic, pobjednica showa The Voice, Jacques Houdek. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
10.05.2016.
u 23:22

Poznati pjevač iskazivao je potporu mladoj kolegici još od trenutka kad je odabarana za ovogodišnju hrvatsku predstavnicu na pjevačkom natjecanju u Švedskoj.

Jacques Houdek s velikim uzbuđenjem pratio je nastup Nine Kraljić na Eurosongu. Poznati pjevač iskazivao je potporu mladoj kolegici još od trenutka kad je odabarana za ovogodišnju hrvatsku predstavnicu na pjevačkom natjecanju u Švedskoj. A s njom je pobijedio i u prvom izdanju hrvatskog Voicea.

- Vjerujem u tebe, draga Nina, razvali večeras onako kako samo ti to znaš! - napisao je Jacques uoči njenog nastupa, a kad je stupila na pozornicu bio je u transu:

- Kakvaaa srećaaaa! Plačem od uzbuđenja, srce će mi iskočiti van, ponosan do neba! Najbolja moja Nina, hvala Bogu! - napisao je pjevač.

Nakon Nininog ulaska u finale Jacques je poručio sljedeće:

- Dame i gospodo - Nina Kraljić! Tako se to radi! Vjera koju imam od prvog dana u Ninu i njen talent jedino je što mi je večeras umirilo srce da ne iskoči van od silnog uzbuđenja i treme koju sam imao, proživljavajući svaki tren izvedbe... Ovo je čisto savršenstvo na kakvo nas je ona i navikla. Predivno je bilo, jasno, kristalno, umjetnički, emotivno, odmjereno, minimalno, a opet tako maksimalno... Bravo za cijeli tim, ali najviše za Ninu Kraljić! - napisao je Jacques.

A na Facebooku se oglasila i Ana Rucner koja je na Eurosongu nastupila za BiH, no njezin tim nije uspio izboriti nastup u finalu.

- Čestitke mojoj Hrvatskoj, ponosna sam da smo napokon u finalu. A posebne čestitke i mojoj BiH, svi smo pobjedinci. Ovo je bilo predivno iskustvo - navela je Ana.

>>Nina Kraljić ušla u finale Eurosonga!

Komentara 15

KO
korisnicc
23:47 10.05.2016.

Bravo Nina i bravo Jacques za komentar.

SO
sohnahoakasaa
00:00 11.05.2016.

Bravo dragi Žak na tvojoj privrženosti kao čovjeka i mentora 'tvojoj' i našoj Nini. To što si je pozvao na svoj koncert kao gošću par dana prije Eurosonga i mi ti zahvaljujemo. Baš si mi faca.

PE
pemulin
00:26 11.05.2016.

Nije mi jasno ,da je netko mogao bit protiv izbora Nine ,kao našeg predstavnika na eurosongu i to iz krugova pjevačai skladatelja. Pa ljudi ,kad ta cura zapiva,meni sve dlake na tijelu stršeeee ,jeza me hvata ,od strasti,to je ludilo. Nina je jedini pjevač ,koji mi je omogućio ,da otkrijem ,da postoji i taj osjećaj u tijelu. HVALA TI NINA NA BOŽANSTVENOM GLASU I DOK SLUŠAM TVOJ GLAS JA LEBDIM NEGDJE NA VISINAMA. HVALA TI NINA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije