Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od jednostavnosti do kiča

Ovo su najdojmljivije kreacije prve polufinalne večeri Eurosonga

eurosong
Foto: Reuters/PIXSELL
1/16
11.05.2016.
u 11:15

Gabriela Guncikova koja je branila boje Češke na pozornici se pojavila u jednostavnoj bijeloj kreaciji. Iako je igrala na sigurno, kombinacija češke predstavnice pokazala se kao promašaj

Prštio je sinoć glamur sa svih strana na pozornici Globe Arene u Stockholmu na kojoj se održavala prva polufinalna večer 61. po redu Eurosonga.

Jednu od definitivno najupečatljivijih kreacija večeri nosila je naša Nina Kraljić. Iako se teško kretala po pozornici, u Zigmanovoj haljini teškoj čak 18 kilograma Nina je bez sumnje zablistala. Na Nininu kreaciju osvrnuo se i njemački Bild koji ju je prozvao 'mega glasom u kostimu Lady Gage'.

S druge strane Gabriela Guncikova koja je branila boje Češke na pozornici se pojavila u jednostavnoj bijeloj kreaciji. Iako je igrala na sigurno, kombinacija češke predstavnice pokazala se kao promašaj. Nije nam pokazala ništa novo, ništa neuobičajeno i ništa atraktivno.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Definitivno najseksepilniju kreaciju nosila je predstavnica Armenije Iveta Mukuchyan koja u pripijenom trikou dodatno zažarila ionako užarenu atmosferu, dok se pak za prekomjernu dozu kiča pobrinula se njemačka prestavnica Jamie-Lee.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Izazovnu kreaciju s potpisom Juraja Zigmana nosila je i naša Ana Rucner koja je sinoć nastupala s ekipom Bosne i Hercegovine. Svojom odjevnom kombinacijom nekoliko sati prije nastupa pohvaila se na svom Instagramu.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Ostale kreacije pogledajte u našoj galeriji!

>>Nina Kraljić ušla u finale Eurosonga: Ajme! Bez teksta sam! Hvala vam!

Komentara 4

SO
SoloHan
15:23 11.05.2016.

Osobu B bi potrošio dvaput

LI
liskovaca
14:36 11.05.2016.

kakva li će nakaza ove godine pobjediti?

ZA
ZAlex1122013
14:54 11.05.2016.

cemu taj kič na nini...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije