Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni djed

Jon Voight: "Mojih šestero unuka iznimno su pametna djeca"

John Voight
Foto: Pixsell
1/5
16.09.2010.
u 15:15

Glumac je novinarima priznao da jako uživa u ulozi djeda pa se pohvalio svakim od svojih šestero unučadi koje su mu podarili kći i "zet" Brad Pitt.

Jon Voight, otac Angeline Jolie, na domjenku producentske kuće Fox hvalio se pred novinarima.

- Moja unuka Shiloh... O, kako je ta mala pametna. Ne biste vjerovali. Zapravo svi su mi unuci iznimno pametna djeca. Maddox, Pax, Z... - kazao je glumac te brže-bolje dodao:

- Ma vi ćete mene prevariti pa napisati da ne znam imena svih šestero unuka. Zato ću vam izrecitirati - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox i Vivienne - rekao je glumac ushićen jer se preko djece zbližio i s kćeri Angelinom te "zetom" Bradom Pittom.

Sa svima njima najčešće, kaže, razgovara preko Skypea, a kako mu tehnologija nije jača strana, na poduke je krenuo kod unuka Maddoxa.

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:03 17.09.2010.

...Za razliku od tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije